Restsalg: EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer, 15W, stål
Marchesa

Eglo Eglo

9297-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer, 15W, stål - Marchesa Udvid

Smart væglampe med husnummer, dimtone funktion og trådløs indstilling. 

 


Lyset 
Kulør 3000K
Dæmpbar Ja - bluetooth eller WiFi med EGLO conenct plug wifi stik 
Lysstyrke 1650 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 70 mm.
Diameter 300 mm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Spænding interval 220-240V,50Hz
Forbrug 15 W
Energimærke A+
Andet info
Sensor Kompatibel Nej

Læs mere..

DKK 179,55

inkl. moms

DKK 399,00 inkl. moms

-55%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer, 15W, stål, Marchesa

Denne udendørs væglampe fra EGLO Connect er det perfekte valg til at oplyse din indkørsel, have eller terrasse. Med dens moderne design og smarte funktioner er denne lampe både praktisk og stilfuld.

Denne væglampe har en effekt på 15W, og den tilsluttes nemt til en 230V strømkilde. Med dens høje lysstyrke på 1650 lumens vil denne lampe lyse op i ethvert udendørs rum. Den kan også dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov.

Denne udendørs væglampe leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger lampen til at oplyse dit husnummer eller som almindelig udendørs belysning, vil lyskvaliteten være tilfredsstillende for de flestes behov.

EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer er også en del af det smarte Connect-system fra EGLO. Dette betyder, at lampen kan tilsluttes til din smartphone eller tablet via en app. Med appen kan du styre lysstyrken samt tænde og slukke lampen, selv når du ikke er hjemme. Dette giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dit behov og skabe den rette stemning.

Med sin stilfulde stålfinish og moderne design passer denne udendørs væglampe perfekt til enhver udendørs indretning. Den er holdbar og vejrbestandig, hvilket gør den egnet til udendørs brug året rundt.

Så hvis du leder efter en praktisk og stilfuld udendørs væglampe med husnummer, er EGLO Connect udendørs væglampe med husnummer den ideelle løsning. Med dens høje lysstyrke, god lyskvalitet og smarte Connect-funktioner får du en lampe, der er både funktionel og æstetisk tiltalende.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1650 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V