Restsalg: EGLO udendørs væglampe, 2,5W, 3000K, antracitgrå
Kibea

Eglo Eglo

9305-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: EGLO udendørs væglampe, 2,5W, 3000K, antracitgrå - Kibea Udvid


Læs mere..

DKK 157,50

inkl. moms

DKK 350,00 inkl. moms

-55%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: EGLO udendørs væglampe, 2,5W, 3000K, antracitgrå, Kibea

Denne udendørs væglampe fra EGLO er et fantastisk produkt til at oplyse din udendørs areal på en elegant og effektiv måde. Lampen har en effekt på 2,5W og tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning. Med dens antracitgrå farve og moderne design passer den perfekt til enhver udendørs indretning.

Med en lysstyrke på 360 lumens er denne væglampe ideel til at skabe et klart og behageligt lys udendørs. Med dens høje lyskvalitet, der har en RA-værdi på 80-85, sikres der et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er afgørende for at skabe en behagelig atmosfære i området, og det gør lampen til en ideel løsning for de fleste behov.

EGLO udendørs væglampen er også energieffektiv med sin lave effekt på 2,5W. Dette betyder, at den er miljøvenlig og kan reducere omkostningerne ved strømforbrug. Du kan nyde en bæredygtig belysningsløsning uden at gå på kompromis med lyskvaliteten eller designet.

Dens antracitgrå farve giver lampen et moderne og stilfuldt udseende, der passer godt til enhver udendørs indretning. Lampens enkle og elegante design gør den nem at integrere i ethvert udendørs miljø - om det er en terrasse, have eller indgangsparti.

EGLO er en anerkendt producent af belysningsprodukter, der er kendt for deres høje kvalitet og innovative designs. Kibea serien er ingen undtagelse. Med EGLO udendørs væglampen får du et produkt, der kombinerer funktionalitet, stil og effektivitet.

Bestil denne EGLO udendørs væglampe nu og nyd et klart og behageligt lys i dit udendørs område. Du vil ikke kun drage fordel af dens lysstyrke og energieffektivitet, men også af dens moderne design, der tilføjer et elegant touch til din udendørs indretning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 360 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V