V-Tac 30W LED spotlight
Hul: Ø19,5 cm, Mål: Ø22,5 cm, 3,8 cm høj, Samsung LED chip, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED spotlight - Hul: Ø19,5 cm, Mål: Ø22,5 cm, 3,8 cm høj, Samsung LED chip, 230V samsung Udvid

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 342,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt Beskrivelse

Denne V-Tac 30W LED spotlight er perfekt til indbygning. Med en hulstørrelse på Ø19,5 cm og mål på Ø22,5 cm og en højde på 3,8 cm, er denne spotlight nem at montere og passer perfekt i de fleste rum.

Med sin Samsung LED chip leverer denne spotlight en imponerende lysstyrke på 2970 lumens og har en spredning på 50 grader. Det betyder, at den er i stand til at belyse et større område med et klart og jævnt lys.

En vigtig funktion ved denne LED spotlight er dens høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør det ideelt til brug i både private og kommercielle områder.

Med en tilslutning til 230V forsyning er det nemt og bekvemt at tilslutte denne spotlight til din strømkilde. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om ekstra transformatorer eller kompleks installation.

Denne spotlight er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin høj kvalitet og pålidelighed. Samsung er et velrenommeret mærke inden for elektronikbranchen, og denne chip leverer langvarig og pålidelig ydeevne.

Produktet kommer også med 5 års producentgaranti, hvilket betyder, at du kan være tryg ved dit køb. Garantien sikrer, at du er dækket mod eventuelle defekter eller problemer med produktet i løbet af garantiperioden.

En anden fordel ved brugen af LED af højeste kvalitet er deres lange levetid. Denne spotlight kan forventes at have en levetid på op til 30.000 timer, hvilket betyder, at den vil vare i mange år med minimalt fald i lysstyrke.

Denne LED spotlight kommer i to forskellige kulører, du kan vælge imellem: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår helt naturlige uden blå eller gule toner i lyset.

Med en dimension på 38 x Ø225 mm passer denne spotlight nemt ind i dit indretning. Hulstørrelsen er 195 mm, hvilket skal tages i betragtning ved installation.

Vær opmærksom på, at denne LED spotlight kun har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge denne spotlight i indendørs miljøer.

Endelig har denne spotlight en integreret lyskilde, hvilket betyder, at det ikke er nødvendigt at købe eller udskifte separate pærer. Hele produktet er designet til at give den bedste belysningsoplevelse uden besvær.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.2 stk.2 stk.4 stk.
25 m22 stk.4 stk.5 stk.8 stk.
100 m25 stk.10 stk.15 stk.25 stk.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2970 lumens
Spredning 50 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 38 mm.
Diameter 225 mm.
Hulstørrelse 195 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 200-265V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.