V-Tac 30W LED spotlight
Hul: Ø19,5 cm, Mål: Ø22,5 cm, 3 cm høj, Samsung LED chip, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED spotlight - Hul: Ø19,5 cm, Mål: Ø22,5 cm, 3 cm høj, Samsung LED chip, 230V samsung Udvid

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 324,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktet

Denne V-Tac 30W LED spotlight er designet til indbygning og har en hulstørrelse på 19,5 cm og måler 22,5 cm i diameter og 3 cm i højden. Den bruger en Samsung LED chip og kan tilsluttes til en 230V strømforsyning.

Data om produktet

Med en effekt på 30W er denne LED spotlight ideel til indbygning. Den leveres med en høj lysstyrke på 2700 lumens og har en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Desuden har den en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov. Produktet leveres med en Samsung LED chip og har en producentgaranti på 5 år, hvilket sikrer kvalitet og pålidelighed.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to kulører af lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor det varme lys skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør giver den perfekte belysning til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner og får belyste emner til at fremstå helt naturlige.

Dimensioner

Denne LED spotlight har målene 30 x 225 mm og passer til en huldiameter på 195 mm. Den har IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Produktet leveres med en integreret lyskilde. Denne V-Tac 30W LED spotlight er et ideelt valg til indbygning med dens høje kvalitet og fleksible belysningsmuligheder. Uanset om du ønsker en hyggelig atmosfære eller en effektiv arbejdsbelysning, giver denne LED spotlight dig de nødvendige funktioner og muligheder for at skabe det perfekte lysmiljø.
Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m21 stk.2 stk.2 stk.4 stk.
25 m22 stk.4 stk.5 stk.9 stk.
100 m26 stk.11 stk.17 stk.28 stk.


Husk at tilkøbe:
- Smart samleboks - Med klemrække og aflastning, IP20 indendørs


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2700 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 30 mm.
Diameter 225 mm.
Hulstørrelse 195 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 200-265V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.