V-Tac 3W LED nødbelysning
Til væg/loft montering 140 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3W LED nødbelysning - Til væg/loft montering 140 lumen, inkl. batteri og piktogrammer v-tac Udvid

Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED.

Ved strømsvigt armaturet lampen stadig.

Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt.

Indbygget batteri.

Synlig fra siden op til 22 meter.

Der medfølger piktogrammer.

Fuldt opladet efter 12 timer (36 timer første gang)

Flere detaljer

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 216,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv nødbelysning med LED-teknologi

Denne LED nødbelysning fra V-Tac er et pålideligt og effektivt valg til væg- eller loftmontering. Med en effekt på 3W og en lysstyrke på 140 lumen sikrer den optimal belysning i nødsituationer.

Produktet er tilgængeligt i en kold hvid kulør, som giver et klart og lyst lys med et tydeligt blåligt skær. Dette lys er normalt ikke så udbredt i Skandinavien, men det er ofte brugt i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration.

Praktiske dimensioner og vandtæt design

Med dimensionerne 350 x 117 x 60 mm passer denne nødbelysning nemt ind i forskellige rum og kan monteres på både vægge og lofter. Nødbelysningen er IP65 klassificeret, hvilket gør den velegnet til udendørs brug, da den er beskyttet mod vandstænk og regn.

This LED nødbelysning er designet med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for yderligere pærer eller lyskilder. Dette sikrer en enkel og let installation.

Inkluderer batteri og piktogrammer

Denne nødbelysning fra V-Tac leveres med et batteri, som sikrer at belysningen fungerer selv under strømafbrydelser. Batteriet sørger for at holde lysene tændt i en vis periode afhængig af mærkning og lovgivning.

Desuden er produktet udstyret med piktogrammer, som er klistermærker med nødudgangssymboler. Disse klistermærker gør det nemt at identificere nødudgange i tilfælde af en nødsituation eller strømafbrydelse.

Denne V-Tac LED nødbelysning er et pålideligt og holdbart valg til væg- og loftmontering. Med sin kraftfulde lysstyrke og inkluderingen af batteri og piktogrammer, sikrer den en høj grad af sikkerhed i tilfælde af nødsituationer.

Lyset
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej
Lysstyrke140 lumens
Dimensioner
Højde117 mm.
Bredde350 mm.
Dybde60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
SpændingsintervalAC:220-240V
Andet info
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.