V-Tac 3W LED nødbelysning
Til væg/loft montering 140 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3W LED nødbelysning - Til væg/loft montering 140 lumen, inkl. batteri og piktogrammer v-tac Udvid

Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED.

Ved strømsvigt armaturet lampen stadig.

Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt.

Indbygget batteri.

Synlig fra siden op til 22 meter.

Der medfølger piktogrammer.

Fuldt opladet efter 12 timer (36 timer første gang)

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 216,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Høj kvalitet nødbelysning til væg/loft montering

Denne V-Tac LED nødbelysning er designet til at give pålideligt og klart lys i nødsituationer. Den er ideel til montering på både vægge og lofter, og kan anvendes både indendørs og udendørs takket være dens IP65-klassificering.

Med en effekt på 3W producerer denne nødbelysning en lysstyrke på 140 lumens. Dette sikrer, at området omkring nødbelysningen bliver forsynet med tilstrækkelig belysning i tilfælde af strømafbrydelser eller nødsituationer. Det kraftige lys er velegnet til at guide personer ud af bygninger og sikre en sikker evakuering.

Denne nødbelysning leveres med et integreret batteri, der sikrer driftstid i tilfælde af strømafbrydelser. Batteriet oplades automatisk, når strømmen er tilsluttet, så det altid er klar til brug. Dette gør nødbelysningen nem og bekvem at installere og vedligeholde.

Koldt hvidt lys med en farvetemperatur på 6400K er tilgængelig i denne nødbelysning. Koldt hvidt lys giver en skarp og klar belysning med en tydelig blålig tinge. Denne kulør er normalt sjældent anvendt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med dimensioner på 350 x 117 x 60 mm er denne V-Tac nødbelysning kompakt og nem at installere. Den kan monteres på både lofter og vægge, hvilket giver fleksibilitet i placeringen. Den er nem at integrere i enhver indretning uden at optage meget plads.

V-Tac 3W LED nødbelysning er et pålideligt og praktisk valg, når det kommer til nødudgange og tydelig belysning under strømafbrydelser. Den holdbare konstruktion og IP65-klassificering sikrer, at den kan bruges både indendørs og udendørs i forskellige miljøer. Dette produkt leveres med batteri og piktogrammer, der gør det let at installere og opfylde sikkerhedsstandarder.

Lyset
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 140 lumens
Dimensioner
Højde 117 mm.
Bredde 350 mm.
Dybde 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spændingsinterval AC:220-240V


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.