V-Tac 50W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 100lm/w

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED gadelampe - Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 100lm/w samsung Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Komplet med adapter til lygtepæl eller vægmontering.
Det er muligt at justere vinkelen på gadelampen, via den indbyggede adapter.

Leverer hele 120 lumen pr. watt.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 524,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktinformation

V-Tac 50W LED gadelampen er en højtydende lyskilde med en effekt på 50W og et lysstyrke på 5000 lumens. Med en høj spredning på 100 grader sikres en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til udendørs belysning af gader og veje.

Samsung LED chip og 5 års producentgaranti

Dette produkt er udstyret med en pålidelig og holdbar Samsung LED chip, der sikrer høj kvalitet og lang levetid. Derudover tilbydes der en 5 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at produktet er af god kvalitet.

Kulør på lyset

Denne gadelampe fås i to forskellige kulører: Neutral hvid (4000K) og Kold hvid. Neutral hvid giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø med lys uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår naturlige. Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær og anvendes sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner og IP65-klassificering

Denne gadelampe har dimensionerne 149 x 470 mm og en hulstørrelse på 60 mm, hvilket gør installationen enkel og fleksibel. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Med integreret lyskilde

Gadelampen leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og erstatte gamle lyskilder. Dette giver også en mere enkel og æstetisk tiltalende udseende.


Dokumenter og certificater:
- Product Information Document Fische
- Brugervejledning
- Energy Label Uk

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 5000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 470 mm.
Bredde 149 mm.
Hulstørrelse 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spændingsinterval AC:120-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.