V-Tac 5W LED Love globepære
Kultråd, Ø12,5cm, ekstra varm hvid, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED Love globepære - Kultråd, Ø12,5cm, ekstra varm hvid, E27 v-tac Udvid

Dekorativ LED globepære med teksten "Love" der lyser i en ekstra varm hvid farve (2200K).

Røget glas og med de nye kultråds LED'er, der givet et hyggeligt lys.

Bemærk at pæren er ekstra varm hvid, så lyset er tydeligt gulligt.

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 116,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

V-Tac 5W LED Love globepære er en energieffektiv og stilfuld lyskilde, der erstatter en traditionel 30W pære. Med sin store E27 fatning kan den nemt tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 70 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i hele rummet. Med en høj lyskvalitet, målt med en RA værdi på 80-85, vil dette naturlige lys flot og ægte vise alle farver. Dette gør denne pære ideel til de flestes behov.

Kulør på lyset:

V-Tac 5W LED Love globepære fås i en ekstra varm hvid kulør med en temperatur på 2200K. Denne kulør giver et ekstra hyggeligt og varmt lys, der minder om gammeldags glødetrådspærer. Perfekt til at skabe en indbydende atmosfære i ethvert rum.

Dimensioner:

V-Tac 5W LED Love globepære måler 175 mm i længden og har en diameter på 125 mm. Dette gør den velegnet til brug i forskellige lamper og armaturer, hvor den passer perfekt ind.

Vandmodstandsighed:

V-Tac 5W LED Love globepære har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i rum, hvor der ikke er risiko for at den udsættes for fugt eller vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 70 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 175 mm.
Diameter 125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240v, 50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.