V-Tac firkantet havelampe
Sort, 80 cm, IP54, GU10 Fatning, uden lyskilde, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac firkantet havelampe - Sort, 80 cm, IP54, GU10 Fatning, uden lyskilde, 230V v-tac Udvid

  • Sort

DKK 368,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Detaljeret beskrivelse:

Denne V-Tac firkantede havelampe i sort er et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til enhver udendørs rum. Med en højde på 80 cm passer den perfekt til haver, indkørsler, terrasser eller andre udendørs områder, hvor du har brug for belysning og æstetik.

Lampen har en GU10 fatning, hvilket betyder, at den er kompatibel med en række forskellige lyskilder op til 35W. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, så du kan vælge en lyskilde, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Installationen er enkel og nem, da lampen blot skal tilsluttes en 230V forsyning. Den er fremstillet af høj kvalitet materialer, hvilket giver dig en lampe, der er holdbar og langtidsholdbar. Derudover kommer den med en 3 års producentgaranti, så du kan føle dig tryg ved dit køb.

Denne havelampe har dimensioner på 80 x 800 x 80 mm, hvilket giver den en slank og moderne udseende. Den er designet til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten, da den har en IP54 klassifikation.

Med denne V-Tac firkantede havelampe kan du skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i din udendørs omgivelser, samtidig med at du får et pålideligt og praktisk belysningsløsning. Den sorte farve giver et elegant touch, der passer ind i enhver stil.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 800 mm.
Bredde 80 mm.
Dybde 80 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug Max 35W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.