V-Tac 7W LED havelampe
Sort, med spyd og fod, IP65, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7W LED havelampe - Sort, med spyd og fod, IP65, 230V samsung Udvid

Flot sort 7W LED havelampe.

Giver flot belysning langs indkørsler, havestier, parkarealer mv.

Lampen kommer med 2 muligheder for montering.

Den kan skrues fast på eks. en flise eller sættes i græsplænen ved hjælp af det medfølgende spyd.

Materiale: Pulverlakeret aluminium.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 369,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse:

Denne V-Tac 7W LED havelampe er et stilfuldt og praktisk valg til din udendørs belysning. Lampen leveres i en elegant sort farve og er udstyret med et spyd og en fod, der gør det nemt at placere lampen hvor som helst i din have eller på terrassen. Lampen tilsluttes let til en almindelig 230V forsyning.

Med en effekt på 7W er lampen energibesparende og har alligevel et imponerende lysoutput. Den har en lysstyrke på 420 lumens, hvilket skaber en behagelig og godt oplyst omgivelse. Med en spredning på 100 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset, så der ikke er nogen mørke pletter.

Denne lampes lyskvalitet er også bemærkelsesværdig. Med en RA værdi på 80-85, sikrer lampen et naturligt lys, der præcist og ægte viser alle farver. Denne høje lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov, og kan skabe et smukt og klart oplyst miljø.

Med en Samsung LED chip og en producentgaranti på 3 år er du sikret et pålideligt og holdbart produkt. Lampen er også IP65 klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er tåler vandstænk og regn. Dette gør den ideel til brug i din have eller på din terrasse.

Kulør på lyset:

Vælg mellem to forskellige kulører - varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære og bidrager til en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør giver et klart og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste objekter ser naturlige ud.

Med en dimension på 71 x Ø200 mm har denne LED havelampe en moderne og kompakt stil. Den integrerede lyskilde gør installationen nem og fleksibel.

Denne V-Tac 7W LED havelampe er et fremragende valg til at oplyse din have eller terrasse. Med dens holdbarhed og høje kvalitet er den værd at investere i.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke420 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde71 mm.
Diameter200 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug7W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.