V-Tac 9W LED hvid væglampe
Rund, indirekte, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 9W LED hvid væglampe - Rund, indirekte, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Smart hvid LED væglampe, som giver et meget flot indirekte lys rundt om selve lampen. 
Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde.

Bemærk. hvis tilslutningsledningen ønskes ført ind fra siden, så skal der bores et hul.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 527,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 9W LED hvid væglampe, Rund, indirekte, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Denne 9W LED væglampe fra V-Tac er en effektiv og energibesparende lyskilde, der erstatter en traditionel 75W pære. Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 990 lumens med en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset.

Med en RA værdi på 80-85 leverer lampen en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette gør den velegnet til de flestes behov, hvad angår lyskvalitet.

Lampen er tilgængelig i en Neutral hvid (4000K) kulør, der giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner ser helt naturlige ud.

Med en diameter på Ø180 mm har lampen en passende størrelse til at fungere som en væglampe. Den har IP65 certificering, hvilket gør den egnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn.

En praktisk funktion ved denne lampe er, at den kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe separat lyskilde.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 990 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Dimensioner
Diameter 180 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Erstat 75W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.