V-Tac 5W LED hvid væglampe
Rund, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED hvid væglampe - Rund, justerbar spredning, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart hvid væglampe, som giver et meget flot lys over og under selve lampen. 
Der er mulighed for at justere spredningen på lyset både foroven og forneden, fra 10-120 grader.

Kan bruges både inde og udendørs.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ved tilkøb

DKK 321,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 5W LED væglampe er et ideelt valg til udendørs belysning med dens justerbare spredning og IP65-klassificering. Lampen er designet til at erstatte en traditionel 50W lampe og tilsluttes direkte til en 230V-forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Med en lysstyrke på 660 lumens og en fokuseret spredning på 10-120 grader, giver denne væglampe et kontrolleret lys, der passer til forskellige behov. Lyset har en høj kvalitet med en farvegengivelsesindeks (RA) på 80-85, hvilket sikrer, at farver vises ægte og flot. Dette er tilstrækkeligt for de fleste anvendelser, både indendørs og udendørs.

Der er to forskellige kulører at vælge imellem: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid belysning skaber en behagelig og afstressende atmosfære og er velegnet til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid belysning er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, da det ikke har blå eller gule toner i lyset, hvilket giver en naturlig belysning af belyste emner.

Lampens dimensioner er 115 x 100 mm, hvilket gør den velegnet til montering på væggen. Med dens IP65-klassificering er den velegnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn uden problemer. V-Tac væglampen leveres med integreret lyskilde, så du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat pære.


Populære tilkøb:
- Dæmpbar driver til firkantet væglampe - Triac standard dæmpning, passer til 5W firkantet væglampe


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 660 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 115 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.