V-Tac 12W LED sensorlampe
Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED sensorlampe - Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde samsung Udvid

12W lampe med indbygget IR sensor.

Sensor rækkevidde: Op til 6m og 360 graders vinkel.

Tændetid: Justerbar 10 sek. til 3 min.
Justerbar lys for at den tænder: 3-2000lux.

Ledninger tilsluttes nemt skrueterminaler i lampen.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 220,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 12W LED sensorlampe er et fremragende valg til indendørs belysning. Med dens kraftfulde Samsung LED chip og integrerede PIR sensor er denne lampe både energibesparende og praktisk.

Med en effekt på 12W erstatter denne sensorlampe en traditionel 60W lyskilde, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser på din elregning. Den tilsluttes let til 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset. Dette resulterer i et behageligt og godt oplyst rum. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne i rummet vises naturligt og livligt.

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører, som passer til dit præference eller formål. Varm hvid (3000K) giver en afslappende atmosfære og skaber hygge. Neutral hvid (4000K) skaber et effektivt arbejdsmiljø uden unaturlige farvetoner. Kold hvid (6400K) er velegnet til specielle formål såsom malerkabiner eller akvarier.

Med sine dimensioner på 60 x Ø290 mm passer denne sensorlampe nemt ind i ethvert rum. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er vandtæt, og bør derfor ikke anvendes i vådrum. Med den integrerede lyskilde behøver du ikke at bekymre dig om at finde den rigtige pære til lampen.

Denne V-Tac 12W LED sensorlampe kommer med en 5 års producentgaranti, så du kan være sikker på produktets kvalitet og ydeevne.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 60 mm.
Diameter 290 mm.
Materiale PVC lamineret aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V,50/60Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.