V-Tac 12W LED sensorlampe
Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED sensorlampe - Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde samsung Udvid

12W lampe med indbygget IR sensor.

Sensor rækkevidde: Op til 6m og 360 graders vinkel.

Tændetid: Justerbar 10 sek. til 3 min.
Justerbar lys for at den tænder: 3-2000lux.

Ledninger tilsluttes nemt skrueterminaler i lampen.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 220,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 12W LED sensorlampe

Denne V-Tac 12W LED sensorlampe er et fremragende valg til indendørs belysning. Med sin effektive Samsung LED chip og PIR sensor, garanterer denne lampe både kvalitet og funktionalitet. Lampen kan tilsluttes direkte til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Med en effekt på 12W kan denne LED lampe erstatte en traditionel 60W lyskilde og dermed reducere energiforbruget betydeligt. Lampens lysstyrke er på 800 lumens, og den har en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85 kan denne lampe vise alle farver flot og ægte.

Der medfølger en lyskilde med produktet, og producenten giver 5 års garanti på lampen. Lampen er designet til indendørs brug og har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Kulør på lyset

Denne lampe tilbyder tre forskellige kulører, som giver forskellige atmosfærer i rummet:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så det belyste materiale fremstår naturligt.
  • Kold hvid (6400K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det bruges sjældent i Skandinavien, men er populært til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med dimensioner på 60 x Ø290 mm passer denne lampe let ind i de fleste indendørs rum. Den er ikke egnet til udendørs brug.

Med sin integrerede lyskilde og høje kvalitet er denne V-Tac 12W LED sensorlampe den perfekte løsning til at opnå god belysning i dit hjem eller arbejdsområde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 60 mm.
Diameter 290 mm.
Materiale PVC lamineret aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V,50/60Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.