V-Tac 12W LED sort væglampe
IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED sort væglampe - IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Rigtig fin og smart væglampe på 12W i sort. 
Lyset falder flot på væggen omkring lampen.

Lampen kan bruges mange steder, i stuen, i soveværelset eller på cafeen.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 587,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


12W LED sort væglampe til indendørs brug

Denne V-Tac 12W LED sort væglampe er designet til at give en behagelig og afstressende atmosfære i dit hjem eller kontor. Med dens IP20-klassificering er den egnet til indendørs brug og er ideel til montering på væggen.

Effekt og lysstyrke

Denne væglampe har en effekt på 12W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Med en lysstyrke på imponerende 1100 lumens, er den i stand til at levere et klart og kraftfuldt lys. Den høj spredning på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, så du ikke får nogen mørke hjørner.

Kulør på lyset

Denne væglampe er tilgængelig i varm hvid (3000K). Den varme kulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, der gør det behageligt at opholde sig i rummet. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning og kan være med til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære.

Dimensioner og modstandsdygtighed

Med sine dimensioner på 260 x 125 x 55 mm er denne væglampe kompakt og passer godt ind i ethvert indretningsstil. IP20-klassificeringen indikerer, at denne væglampe ikke er modstandsdygtig over for vand og kun bør bruges indendørs.

Denne V-Tac 12W LED sort væglampe er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje et stilfuldt og behageligt lys til dit rum. Med dens høje lysstyrke og jævne fordeling af lys vil denne væglampe opfylde dine belysningsbehov og skabe en hyggelig atmosfære.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 360 grader
RA >=
Dimensioner
Højde 125 mm.
Bredde 260 mm.
Dybde 55 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spændingsinterval AC: 100-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.