Væglampe I hvid/træ, E27
EGLO TOWNSHEND

Eglo Eglo

9008-0

New product

Væglampe I hvid/træ, E27  - EGLO TOWNSHEND Udvid

Væglampe med 1 stk. E27 fatninger, som leveres i flot og rostikt træ look hvor ledningen er snoet om selve bjælken. 

Pendlen levers uden lyskilde. 


Læs mere..

DKK 239,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse:

Denne væglampe i hvid/træ fra EGLO TOWNSHEND er et stilfuldt og funktionelt valg til dit hjem. Lampens design kombinerer det moderne udseende af hvidt metal med det naturlige udseende af træ, hvilket giver et harmonisk og æstetisk look.

Lampen har en effekt på 15W, hvilket gør den til en energieffektiv løsning til belysning af rummet. Du kan tilslutte den til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Med en lysstyrke på 1400 lumens og en høj spredning på 120 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den vil lyse hele rummet op uden at skabe mørke områder. Lampen har også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den vil give et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

EGLO TOWNSHEND væglampen er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet. Den kan bruges som en primær lyskilde eller som en ekstra belysningsmulighed i kombination med andre lamper. Med dens funktionelle og æstetiske design vil den passe til ethvert interiør.

Invester i denne væglampe i hvid/træ fra EGLO TOWNSHEND og opgradér belysningen i dit hjem. Du vil nyde godt af dens energieffektivitet, jævne lysspredning og høje lyskvalitet.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V