Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Alu

Nordlux Nordlux

11367-0

New product

Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Alu Udvid

Skylar-pendlen er indbegrebet af høj funktionalitet og cool, industrielt design. Det smukke minimalistiske design har en innovativ teknologi i form af indbygget tretrinsdæmper (MoodMaker), som giver dig mulighed for nemt at ændre lyset fra din almindelige vægkontakt. Vælg mellem nedadvendt og sidevendt lys på samme tid, udelukkende nedadvendt lys eller udelukkende sidelys. Med hukommelsesfunktion, der husker din sidste indstilling på dæmperen.

 

 


Lyset
Kulør 3000K

Lysstyrke

2600 Lumen

Dæmpbar  Nej
Spredning 120 grader

RA

90

Dimensioner
Fatning Led Modul (Inkl. 27W LED)

Højde

4,2 cm.

Længde 3,8 cm
Bredde 115 cm
Ledningslængde 205 cm
Materiale Alu, Plast
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

25W

Energimærke F (A-G)
Andet info

IP Grad

Note

IP20

Virker IKKE med ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 1.699,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Skab en smuk og behagelig belysning i dit rum med Nordlux Skylar pendel. Denne lysekrone tilbyder en kraftig og effektiv belysning med dens 25W effekt. Den tilsluttes let til en 230V strømkilde og er klar til brug.

Med en lysstyrke på 2600 lumens og en bred spredning på 120 grader sikrer Nordlux Skylar en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Denne brede spredning gør det muligt at oplyse større områder uden problemer, og ingen hjørner bliver glemt.

En af de mest imponerende funktioner ved denne pendel er dens ekstra høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 90-95 sikrer Nordlux Skylar et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på smukkeste vis. Uanset om du bruger denne belysning til generel oplysning eller til krævende situationer, vil du blive imponeret over lyskvaliteten og den måde, den fremhæver rummets æstetik.

Nordlux Skylar pendel er fremstillet af aluminium, hvilket giver den et moderne og stilfuldt udseende. Den passer perfekt ind i enhver moderne indretning og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. Pendellampen er designet til at være let at installere, og den kan let justeres i højden for at tilpasse den til dine behov.

Med Nordlux Skylar pendel får du ikke kun en pålidelig belysningsløsning, men også en smuk og stilfuld tilføjelse til dit rum. Uanset om du bruger den i stuen, spisestuen eller i et kommercielt rum, vil Nordlux Skylar pendel opfylde dine behov for både lysstyrke og æstetik.

Lyset
Lysstyrke 2550 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".