Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Alu

Nordlux Nordlux

11367-0

New product

Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Alu Udvid

Skylar-pendlen er indbegrebet af høj funktionalitet og cool, industrielt design. Det smukke minimalistiske design har en innovativ teknologi i form af indbygget tretrinsdæmper (MoodMaker), som giver dig mulighed for nemt at ændre lyset fra din almindelige vægkontakt. Vælg mellem nedadvendt og sidevendt lys på samme tid, udelukkende nedadvendt lys eller udelukkende sidelys. Med hukommelsesfunktion, der husker din sidste indstilling på dæmperen.

 

 


Lyset
Kulør 3000K

Lysstyrke

2600 Lumen

Dæmpbar  Nej
Spredning 120 grader

RA

90

Dimensioner
Fatning Led Modul (Inkl. 27W LED)

Højde

4,2 cm.

Længde 3,8 cm
Bredde 115 cm
Ledningslængde 205 cm
Materiale Alu, Plast
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

25W

Energimærke F (A-G)
Andet info

IP Grad

Note

IP20

Virker IKKE med ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 1.699,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Skylar pendel

Nordlux Skylar pendel er et elegant og moderne lysarmatur, der er designet til at levere en kraftfuld belysning til ethvert rum. Med sin effekt på 25W er denne pendel i stand til at give tilstrækkelig belysning uden at være energiforbrugende. Lampen tilsluttes nemt til 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

En af de mest imponerende egenskaber ved Skylar pendel er dens lysstyrke på 2600 lumen, hvilket gør den ideel til både private og erhvervsmæssige formål. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket giver en behagelig og ensartet belysning uden mørke områder.

Lyskvaliteten på Nordlux Skylar pendel er ekstraordinær, hvilket gør den egnet til selv de mest krævende situationer. Med en høj RA-værdi på 90-95 er dette lysarmatur i stand til at fremhæve alle farver på en levende og naturlig måde. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i en detailbutik vil dette lysarmatur gøre farverne flotte og sprudlende.

Den moderne og tidløse design af Nordlux Skylar pendel i aluminium giver mulighed for at integrere den i enhver indretningsstil. Det bløde lys, den høje lysstyrke og den jævne fordeling gør den ideel til køkkener, spisestuer, stuer og andre rum, hvor god belysning er afgørende.

Nordlux Skylar pendel er det perfekte valg, hvis du leder efter en effektiv og stilfuld belysningsløsning. Med dens imponerende lysstyrke, høje spredning og enestående lyskvalitet vil den skabe en behagelig atmosfære og bidrage til at fremhæve rummets æstetik.

Lyset
Lysstyrke 2550 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".