V-Tac flaske pendellampe
Ravfarvet, E14

V-Tac V-Tac

3768-0

New product

V-Tac flaske pendellampe - Ravfarvet, E14 v-tac Udvid

Unik flaskelampe i gennemsigtigt glas.
Passer perfekt til cafeér, barer og restauranter.
Lampen er nem at installere.

Læs mere..

DKK 128,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac flaske pendellampe, Ravfarvet, E14

Denne V-Tac flaske pendellampe er et stilfuldt og unikt tilbehør til dit hjem. Med sin smukke ravfarve tilføjer den varme og hygge til ethvert rum. Pendellampen har en E14 lille fatning og kan bruge en lyskilde med en maksimal effekt på 60W. Vær opmærksom på, at lyskilden ikke er inkluderet i købet.

Det bedste ved denne lampe er den lange holdbarhed. Den kommer med en producentgaranti på hele 5 år, hvilket sikrer, at du kan få glæde af den i lang tid. Dimensionerne på lampen er 280 x 72 x 1150 mm, hvilket gør den til en ideel løsning til forskellige indretninger og rumstørrelser.

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det ikke at bruge lampen i fugtige områder såsom badeværelser eller udendørs.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Ravfarvet
Dimensioner
Fatning E14
Højde 72 mm.
Bredde 280 mm.
Dybde 1150 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug Max. 60W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.