V-Tac rund 18W LED loftslampe
3i1 valgfri lysfarve, Ø31cm, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

Stor flot hvid LED loftslampe.

Monteres nemt på loftet. 

Høj spredning, der sikrer en pæn belysning i hele rummet.

Lampen kan indstilles til at lyse i varm, neutral eller koldt hvidt lys. Dette indstilles nemt på bagsiden af lampen.

Flere detaljer

  • 3-i-1
  • Ikke dæmpbar

DKK 163,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


18W LED loftslampe med valgfri lysfarve og lyskilde

Denne V-Tac rund 18W LED loftslampe er et praktisk valg til belysning i ethvert rum. Den har en elegant rund form med en diameter på 31 centimeter og kan tilsluttes direkte til en standard 230V strømkilde. Med en integreret lyskilde medfølger alt, hvad du har brug for til at få lys i dit hjem eller kontor.

Effektiv belysning med valgfri lysfarve

Med en effekt på 18W producerer denne LED loftslampe en lysstyrke på 1800 lumens. Dens høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og eliminerer mørke pletter eller skygger. Du kan vælge mellem forskellige lysfarver, der passer til dine præferencer eller rummets indretning.

Høj kvalitet og naturligt lys

Denne loftslampe har en høj lydkvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i rummet. Uanset om du bruger den til generel belysning eller til specifikke opgaver som læsning eller arbejde, vil denne lampe opfylde langt de flestes behov.

Kompakte dimensioner og vandmodstandsdygtighed

Med dimensionerne 55 x Ø310 mm kan denne loftslampe nemt monteres på loftet i de fleste rum. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand eller fugt. Den er derfor ideel til brug indendørs i tørre omgivelser.

For et elegant og effektivt belysningsvalg, skal du overveje V-Tac rund 18W LED loftslampe. Med dens valgfri lysfarve, høje lysstyrke og jævn spredning vil den give lys i dit rum på en naturlig og behagelig måde.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatVideopræsentation:
Lyset
Kulør3 i 1
DæmpbarNej
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde55 mm.
Diameter310 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:175-265V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.