V-Tac rund 18W LED loftslampe
3i1 valgfri lysfarve, Ø31cm, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac rund 18W LED loftslampe - 3i1 valgfri lysfarve, Ø31cm, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Stor flot hvid LED loftslampe.

Monteres nemt på loftet. 

Høj spredning, der sikrer en pæn belysning i hele rummet.

Lampen kan indstilles til at lyse i varm, neutral eller koldt hvidt lys. Dette indstilles nemt på bagsiden af lampen.

Læs mere..

  • 3-i-1
  • Ikke dæmpbar

DKK 173,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac rund 18W LED loftslampe, 3i1 valgfri lysfarve, Ø31cm, 230V, inkl. lyskilde

Denne V-Tac rund 18W LED loftslampe er den perfekte løsning til dit hjem eller kontor, da den kombinerer energieffektivitet, fleksibilitet og en flot design. Lampen er nem at installere og kan tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere den i dit eksisterende elektriske system.

Med en effekt på 18W kan denne loftslampe producere en lysstyrke på 1800 lumens, hvilket giver dig et klart og behageligt lys i rummet. Den høje spredning på 120 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, hvilket eliminerer skygger og skaber en mere ensartet belysning.

Denne loftslampe er kendt for sin høje lyskvalitet, der opnås gennem en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen giver en naturlig og ægte farvegengivelse, der flot viser alle farver i deres sande skønhed. Uanset om du bruger lampen til arbejde, læsning eller bare til at skabe en hyggelig atmosfære, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Med dimensioner på 55 x Ø310 mm kan denne loftslampe let passe ind i ethvert rum. Den er ideel til stuer, soveværelser, køkkener, kontorer og andre områder, hvor du har behov for en god og pålidelig belysning.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne loftslampe kun har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det, at du ikke installerer den i badeværelser eller andre områder med høj luftfugtighed.

Denne loftslampe leveres også med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en separat pære. Dette gør det endnu nemmere for dig at installere og bruge lampen med det samme.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatVideopræsentation:
Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 55 mm.
Diameter 310 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:175-265V, 50/60Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.