CARNI1.8 LED pære
1,8W, grøn, 230V, B22

LEDlife LEDlife

2349-0

New product

CARNI1.8 LED pære - 1,8W, grøn, 230V, B22 Udvid

Grøn B22 LED pære på 1,8W.

230V.

 

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne CARNI1.8 LED pære er en energieffektiv og miljøvenlig løsning til at oplyse dit hjem eller kontor. Med en effekt på 1,8 watt erstatter denne LED pære en traditionel 15 watt pære, hvilket resulterer i energibesparelser og lavere elregninger.

LED pæren har en B22 fatning, hvilket gør den nem at installere i eksisterende lamper eller armaturer, der er kompatible med denne type fatning. Den er designet til at blive tilsluttet 230V strømforsyning og kan derfor bruges i almindelige elektriske installationer.

Lysstyrken på pæren er 180 lumens, hvilket giver tilstrækkelig belysning til forskellige rum og områder. Den har også en bred spredning på 180 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset uden mørke områder eller blænding. Dette gør den ideel til brug i stuer, soveværelser, køkkener eller kontorer.

Pærens dimensioner er 72 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper eller armaturer. Den kan bruges til både generel belysning og accentbelysning af specifikke områder eller objekter.

Med CARNI1.8 LED pæren får du en pålidelig og holdbar lyskilde med en lang levetid, der reducerer behovet for hyppig udskiftning. Den grønne farve tilføjer et unikt og stilfuldt element til din belysning, samtidig med at den bidrager til et mere energieffektivt og miljøvenligt hjem eller arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Grøn
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 180 lumens
Spredning 180 grader
Dimensioner
Fatning B22
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.8W
Erstat 15W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.