CARNI1.8 LED pære
1,8W, rød, 230V, B22

LEDlife LEDlife

2350-0

New product

CARNI1.8 LED pære - 1,8W, rød, 230V, B22 Udvid

Rød B22 LED pære på 1,8W.

230V.

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Beskrivelse af CARNI1.8 LED pære, 1,8W, rød, 230V, B22

Denne CARNI1.8 LED pære er en energibesparende lyskilde, der erstatter en traditionel 15W pære. Den er designet til at blive tilsluttet en 230V strømkilde og har en B22 fatning, der gør det nemt at installere i eksisterende lamper og armaturer.

Med en effekt på kun 1,8W kan denne LED pære producere en lysstyrke på 180 lumens. Det gør den ideel til områder, hvor der kræves et svagt, men klart lys, som f.eks. dekoration, nattelys eller stemningslys. Den røde farve på pæren skaber en hyggelig atmosfære og kan bruges til at skabe specielle belysningseffekter.

En af de store fordele ved denne LED pære er dens høje spredning på 180 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så det når ud i alle hjørner af rummet. Det betyder, at du får en optimal belysning uden mørke pletter eller blænding.

Med dimensionerne 72 x Ø45 mm passer denne LED pære perfekt til de fleste almindelige lamper og armaturer. Den er kompakt og let at installere, og dens lange levetid gør, at du ikke behøver at udskifte den så ofte som traditionelle pærer.

Samlet set er denne CARNI1.8 LED pære et fremragende valg, hvis du leder efter en energibesparende løsning, der stadig leverer en god lysstyrke og en jævn fordeling af lyset. Med sin røde farve og høje spredning er den perfekt til forskellige belysningsbehov, og dens kompakte størrelse gør den nem at installere i eksisterende armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Rød
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 180 lumens
Spredning 180 grader
Dimensioner
Fatning B22
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.8W
Erstat 15W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.