V-Tac 4W LED pære
Kultråd, røget glas, Samsung LED chip, ekstra varm hvid, 2200K, A60, B22

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED pære - Kultråd, røget glas, Samsung LED chip, ekstra varm hvid, 2200K, A60, B22 samsung Udvid

V-Tac 4W LED kultrådspære.

Ligner en traditionel glødepære, så den er velegnet som hyggepære til lampen i stuen.

Bemærk at pæren er ekstra varm hvid, så lyset er tydeligt gulligt.

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 46,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED Dekoration pære med ekstra varm hvidt lys og røget glas

Denne V-Tac 4W LED pære er et stilfuldt og dekorativt valg til belysning af dit hjem eller kontor. Med dens kultrådsdesign og røgede glas giver den et unikt og nostalgisk udseende, der minder om de traditionelle glødetrådspærer. Pæren er designet til at erstatte en 35W glødepære, hvilket gør den både miljøvenlig og energibesparende. Den er nem at installere og tilslutte til en standard 230V strømforsyning med dens B22 fatning. Med en strømstyrke på 4W og en lysstyrke på 350 lumens giver denne pære et behageligt og klart lys, der er ideelt til forskellige rum og formål. Det, der gør denne pære særlig, er dens lyskvalitet. Med en høj farvegengivelsesindeks (RA) på 80-85, sikrer den en naturlig og ægte farvegengivelse af objekter og omgivelser. Dette betyder, at du kan nyde det skønne lys, som denne pære udsender, samtidig med at farverne forbliver levende og realistiske. Pæren er udstyret med en Samsung LED chip, der giver en høj pålidelighed og holdbarhed. Den har en forventet levetid på op til 25.000 timer, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at udskifte den i lang tid. For at give dig yderligere tryghed tilbyder producenten også en 3 års garanti på produktet. Den ekstra varme hvide kulør på lyset (2200K) skaber en hyggelig og indbydende atmosfære i rummet. Det giver et behageligt og varmt lys, der minder om den klassiske glødetrådspære og tilføjer charme og elegance til ethvert rum. Den brede lysfordeling på 300 grader sikrer en jævn belysning af hele rummet. Pæren har dimensionerne 107 x Ø60 mm og er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er velegnet til indendørs brug og kan bruges i mange forskellige lamper og armaturer. V-Tac 4W LED pære er det perfekte valg, hvis du ønsker at opgradere din belysning med en energieffektiv, dekorativ og pålidelig løsning. Med dens flotte design, høje lyskvalitet og ekstra varme hvide lyskulør vil den skabe en behagelig og indbydende atmosfære i dit hjem eller arbejdsrum.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 350 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning B22
Højde 107 mm.
Diameter 60 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 35W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.