V-Tac 7W LED pære
Samsung LED chip, PAR20, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7W LED pære - Samsung LED chip, PAR20, E27 samsung Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 34,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Denne V-Tac 7W LED pære er designet med en stor E27 fatning og er en ideel erstatning for en 65W glødepære. Den kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning og har en lysstyrke på 495 lumens. Med et fokuseret lys på 40 grader kan denne pære give et kontrolleret og præcist lys.

Høj lyskvalitet og naturtro farver

Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA (CRI) værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov.

Samsung LED chip og lang levetid

Denne pære er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Ved at bruge LED af højeste kvalitet, kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet. Der medfølger også en 5 års producentgaranti.

Vælg mellem varm hvid og neutral hvid

Du kan vælge imellem to kulører for lyset, enten varm hvid (3000K) eller neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvilket er perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, hvor lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner og vandresistens

Denne pære har dimensionerne 83 x Ø64 mm. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.


Dokumenter og certificater:
- Product Information Document Fische
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke495 lumens
Spredning40 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde83 mm.
Diameter64 mm.
MaterialeTermisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat65W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.