Spectrum 1W LED dekorationspære
Rød, G45, E27

Spectrum Spectrum

9061-0

New product

Spectrum 1W LED dekorationspære - Rød, G45, E27 Spectrum Udvid

Smuk og stilfuld belysning til dit hjem med denne røde dekorationspære. 
Pæren er designet til at give et hyggeligt lys med en lysstyrke på 40 lumens og en høj spredning på 270 grader.
  • Oplev en rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumens
  • Nyd en høj spredning af lys på 270 grader, der lyser i alle retninger som en almindelig pære.
  • Passer perfekt til dekorative lamper og lyskæder.
En fin lille pære til små lamper og lyskæder, både inde og ude.

 

Læs mere..

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Oplysninger om produktet

Effekt: 1W

Tilslutning: 230V

Spredningsvinkel: 270 grader

Lyskvalitet: RA-værdi på 80-85

Beskrivelse

Spectrum 1W LED dekorationspæren er en rød lyskilde, der er ideel til dekorative formål. Med en effekt på 1W er den energieffektiv og bidrager til at minimere energiforbruget. Pæren tilsluttes let til en standard 230V forsyning, hvilket gør den praktisk at anvende i forskellige rum og miljøer.

Denne pære har en imponerende spredningsvinkel på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at lampen kan belyse et stort område og skabe en behagelig atmosfære. Med høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, kan denne pære vise alle farver i deres fulde skønhed. Lyset er naturligt og ægte, hvilket gør det ideelt til enhver indretning eller dekorationsprojekt.

Denne LED dekorationspære er velegnet til de fleste behov, da lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes krav. Uanset om du bruger den til at belyse en udendørs terrasse, dekorere et festlokale eller tilføje et særligt touch til dit hjem, vil Spectrum 1W LED dekorationspære levere pålideligt og imponerende lys.

Lyset
Dæmpbar Nej
Spredning 270 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.