Spectrum 1W LED dekorationspære
Grøn, G45, E27

Spectrum Spectrum

9062-0

New product

Spectrum 1W LED dekorationspære - Grøn, G45, E27 Spectrum Udvid

Smuk og stilfuld belysning til dit hjem med denne grønne dekorationspære. 
Pæren er designet til at give et hyggeligt lys med en lysstyrke på 40 lumens og en høj spredning på 270 grader.
  • Oplev en rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumens
  • Nyd en høj spredning af lys på 270 grader, der lyser i alle retninger som en almindelig pære.
  • Passer perfekt til dekorative lamper og lyskæder.
En fin lille pære til små lamper og lyskæder, både inde og ude.

Flere detaljer

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Spectrum 1W LED dekorationspære i farven grøn er en ideel løsning til at tilføje stemningsfuldt lys og dekorative detaljer til dit hjem. Med sin G45 form og E27 fatning passer denne pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer.

Data om produktet:

  • Effekt: 1W
  • Tilslutning: 230V
  • Spredning: 270 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Denne dekorationspære er designet til at give et jævnt og naturligt lys i hele rummet. Med en spredning på 270 grader kan lyset nå ud i alle hjørner, hvilket sikrer en smuk og ensartet belysning. Dette gør den velegnet til både funktionel og dekorativ belysning.

Lyskvaliteten på denne pære er af høj standard med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at farver vises på en flot og ægte måde, uden at de bliver forvrængede eller kedelige. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste menneskers behov, uanset om det er til almindelig belysning eller specielle anledninger.

Denne Spectrum LED dekorationspære er også energieffektiv med sin 1W effekt, hvilket betyder, at den bruger minimal strøm. Dette genspejler sig i forbruget og kan bidrage til reducerede energiomkostninger.

Uanset om du ønsker at tilføje farverige accenter til dit hjem, skabe en hyggelig atmosfære eller bare have funktionelle lyskilder, så er Spectrum 1W LED dekorationspære et godt valg. Den har den rette kvalitet, lysstyrke og effekt til at imødekomme dine behov og skabe et behageligt og flot lysmiljø i dit hjem.

Lyset
DæmpbarNej
Spredning270 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Andet info


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.