Spectrum 5,5W LED spot
Dæmpbar, 230V, GU10

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 5,5W LED spot - Dæmpbar, 230V, GU10 Spectrum Udvid

Giver et flot og behageligt lys med samme spredning som en standard GU10 pære.
En af vores mest populære GU10 spots.

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 26,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Specifikationer:

Effektiv belysning: Spectrum 5,5W LED spot er en dæmpbar spotlight med en effekt på 5,5W og en GU10 fatning. Den tilsluttes let til en 230V strømkilde og giver en imponerende lysstyrke på 400 lumens.

Lyskvalitet: Denne LED spot har en fokuseret lysstråle på 38 grader, hvilket sikrer en kontrolleret belysning med høj lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at dette lys viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette er ideelt til de fleste behov.

Kulør på lyset: Vælg mellem den varme hvide (3000K) udgave af Spectrum 5,5W LED spot. Den varme kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, hvor det varme lys bidrager til en hyggelig stemning.

Dimensioner: Med en størrelse på 53 x Ø50 mm passer denne LED spot let ind i de fleste lamper og armaturer. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør anvendes indendørs.

Detaljeret beskrivelse:

Spectrum 5,5W LED spot er et perfekt valg til dig, der ønsker en effektiv og kvalitetsfuld belysning i dit hjem eller på kontoret. Den dæmpbare funktion giver dig mulighed for at justere lysintensiteten efter behov og skabe den perfekte stemning.

Med den fokuserede lysstråle på 38 grader kan du rette lyset præcist mod det ønskede område, hvilket er ideelt til at belyse specifikke punkter i rummet eller skabe en hyggelig belysning i en krog.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne gengives på en naturlig og ægte måde, hvilket skaber en behagelig atmosfære i rummet. Den varme hvide kulør giver en blød og indbydende belysning, der er ideel til at skabe en afslappet og hyggelig stemning.

Med dimensionerne 53 x Ø50 mm passer denne LED spot nemt ind i forskellige lamper og armaturer. Den er egnet til indendørs brug og bør ikke udsættes for vand.

Samlet set er Spectrum 5,5W LED spot et pålideligt og stilfuldt valg, der kombinerer effektiv belysning med høj lyskvalitet og en behagelig atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 53 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 5,5W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.