LEDlife MINI3 LED spot
3W, Ø35mm, 230V, GU10

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife MINI3 LED spot - 3W, Ø35mm, 230V, GU10 ledlife Udvid

Vælg dæmpbar: Ja eller nej.

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 71,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife MINI3 LED spot, 3W, Ø35mm, 230V, GU10

Data om produktet: LEDlife MINI3 LED spot er en energieffektiv lyskilde med et forbrug på kun 3W. Den er designet med en GU10 fatning og erstatter en traditionel 25W spot. Dette gør den ideel til at spare energi og reducere dine elregninger.

Tilslutning: Du kan tilslutte LEDlife MINI3 LED spot direkte til en 230V strømforsyning uden behov for en transformator. Dette gør installationen hurtig og enkel.

Lysstyrke og fokuseret lys: Med en lysstyrke på 200 lumens og et fokuseret lys på 45 grader, sikrer LEDlife MINI3 LED spot et kontrolleret lys. Dette er ideelt til at belyse specifikke områder eller genstande og skaber en behagelig atmosfære.

Ekstra høj lyskvalitet: LEDlife MINI3 LED spot har en RA-værdi på 85-90, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til mange forskellige behov og sikrer en behagelig belysning.

Dæmpbar: LEDlife MINI3 LED spot kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Lang levetid: Ved brug af LED af højeste kvalitet kan LEDlife MINI3 LED spot forventes at have en driftstid på op til 50.000 timer. Det betyder, at du kan nyde langvarig og pålidelig belysning med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager til den lange levetid.

Kulør på lyset: LEDlife MINI3 LED spot fås i varm hvid (2800K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner: LEDlife MINI3 LED spot har dimensionerne 56 x Ø35 mm. Dette kompakte design gør den nem at installere i forskellige typer armaturer og sikrer en stilfuld og diskret belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2800K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 45 grader
RA >= 85
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 56 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Erstat 25W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.