LEDlife KAPPA4 LED pære
4W, dæmpbar, 12V, GY6.35

LEDlife LEDlife

New product

Dimensioner: 48 x Ø14 mm.
Længde uden ben: 35 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 58,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og dæmpbar belysning med LEDlife KAPPA4 LED pære

LEDlife KAPPA4 LED pære er en energieffektiv og alsidig lyskilde, der er ideel til brug i forskellige typer rum og armaturer. Med en effekt på 4W og mulighed for at tilslutte den til en 12V forsyning, er denne LED pære en omkostningseffektiv løsning til både privat og kommercielt brug.

Med en lysstyrke på 280 lumens kan LEDlife KAPPA4 LED pære levere tilstrækkeligt lys til de flestes behov. Den har også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver på en flot og præcis måde. Du kan derfor nyde et behageligt og klart lys med denne LED pære.

En af fordelene ved LEDlife KAPPA4 LED pære er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du har brug for en lys og energigivende belysning eller en blød og afstressende atmosfære, kan du nemt tilpasse belysningen med denne funktion.

LEDlife KAPPA4 LED pære findes i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det er perfekt til brug i stuer, soveværelser eller andre rum, hvor du ønsker at skabe en behagelig og indbydende stemning.

Med dimensionerne 48 x Ø14 mm passer LEDlife KAPPA4 LED pære nemt og enkelt ind i forskellige armaturer og lamper. Den er let at installere og kan bruges i både private og kommercielle rum.

Samlet set er LEDlife KAPPA4 LED pære en pålidelig, energibesparende og alsidig belysningsløsning. Med sin høje lyskvalitet, dæmpbar funktion og varme hvide kulør, er denne LED pære perfekt til at skabe en behagelig atmosfære, hvor du kan nyde det naturlige og ægte lys.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 280 lumens
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 48 mm.
Diameter 14 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.