Restsalg: V-Tac 7W LED spotpære
12V, MR16 / GU5.3

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 7W LED spotpære - 12V, MR16 / GU5.3 Udvid

V-Tac 7W LED spotpære er det perfekte valg til dig, der søger et energibesparende alternativ til den traditionelle halogenpære.

Denne 7 watt LED spotpære med MR16 / GU5.3 fatning erstatter nemt og bekvemt en 40 watt halogenpære og giver et kraftigt og fokuseret lys på 380 lumens.

Pæren har en bred vifte af farveindstillinger, der giver et ægte og naturligt lys med en RA-værdi på 80-85.

Spotspæren fås i varm hvid kulør og har dimensioner på 70 x Ø50 mm, så den kan installeres i de fleste lysarmaturer.

Den afgiver et behageligt og afstressende lys, der skaber en hyggelig stemning.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 26,65

inkl. moms

DKK 41,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


7W LED spotpære, 12V, MR16 / GU5.3

Denne V-Tac LED spotpære er en effektiv og energibesparende løsning, der erstatter en traditionel 40W pære. Den er designet til at tilsluttes til en 12V forsyning og har en MR16 / GU5.3 fatning.

Med en lysstyrke på 380 lumens og et fokuseret lys på 38 grader, kan du være sikker på at få et kontrolleret og præcist lys. Dette er især nyttigt, når du ønsker at belyse bestemte områder eller genstande i dit hjem eller arbejdsområde.

Denne LED spotpære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Du kan dermed se klarere og mere realistiske farver, når du bruger denne spotpære. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov og sikrer en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret.

Du får mulighed for at vælge mellem varm hvid (3000K) kulør på lyset. Varm hvid belysning er kendt for at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit miljø.

Med dimensioner på 70 x Ø50 mm passer denne LED spotpære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse sikrer, at den ikke optager for meget plads og giver dig mulighed for at placere den præcist, hvor du har brug for ekstra belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 380 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning MR16
Højde 70 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Erstat 40W
Spænding 12V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.