Restsalg: Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Blå

Halo Design Halo Design

8387-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Blå Udvid

COLORS Soft Light 1-2-3 Steps dæmp Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vores nye frække design indenfor lys, en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
nu med en fræk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden er med indfarvet glas der toner flot og elegant og giver hjemmet nyt liv.
Spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakten i væggen i 3-step, step 1 =100% step 2 = 50% step 3 = 15 lys.
Der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
COLORS Soft light findes i 5 frække trendy farver Blå, Rosa, Grøn, smoke eller hvid.
Sæt stemnig i hjemmet med COLORS Soft Light.
Nem at installere og uden brug af værktøj.

Læs mere..

DKK 188,30

inkl. moms

DKK 269,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Halogen Design, COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Blå

Denne LED-pære tilbyder enestående æstetik og belysning til dit hjem eller arbejdsområde. Med et unikt design og en behagelig blå lysfarve vil denne pære give rummet et moderne og stilfuldt udseende.

Pæren har en effekt på 4W og passer til en E27 stor fatning. Det betyder, at den nemt kan tilsluttes til den almindelige 230V strømforsyning i dit hjem eller kontor.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredningsvinkel på 360 grader sikrer denne pære en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du får en optimal belysning uden mørke områder eller blænding. Perfekt til både generel belysning og dekorativ brug.

Hvad der virkelig adskiller denne LED-pære er dens ekstraordinære lyskvalitet, med en RA-værdi på 90-95. Denne høje værdi sikrer, at alle farver vises levende, naturlige og sprudlende. Uanset om du bruger lampen til at arbejde, læse eller blot skabe en hyggelig atmosfære, vil den sikre, at du ser alt i det bedste lys.

Denne pære er designet til at holde i lang tid. Ved at bruge LED af allerhøjeste kvalitet garanteres en levetid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at du kan nyde godt af denne pære i mange år fremover uden bekymring for hyppig udskiftning. Desuden er den udstyret med en pålidelig og sikker driver, der sikrer stabilitet og optimal udnyttelse af pærens funktioner. God køling bidrager også til at forlænge levetiden for hele produktet.

Produktet har følgende dimensioner: 16,5 x Ø12,5 mm. Det er vigtigt at bemærke, at pæren har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er vandafvisende. Sørg derfor for at placere den et passende sted væk fra vand.

Med Halo Design COLORS SOFT LIGHT LED G125 får du et produkt, der kombinerer stilfuldt design, høj lyskvalitet og lang levetid. Skab den ønskede atmosfære i dit rum med denne blå LED-pære og nyd godt af dens energieffektivitet og pålidelighed.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.