Restsalg: Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Rose

Halo Design Halo Design

8389-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Rose Udvid

COLORS Soft Light 1-2-3 Steps dæmp Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vores nye frække design indenfor lys, en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
nu med en fræk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden er med indfarvet glas der toner flot og elegant og giver hjemmet nyt liv.
Spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakten i væggen i 3-step, step 1 =100% step 2 = 50% step 3 = 15 lys.
Der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
COLORS Soft light findes i 5 frække trendy farver Blå, Rosa, Grøn, smoke eller hvid.
Sæt stemnig i hjemmet med COLORS Soft Light.
Nem at installere og uden brug af værktøj.

Læs mere..

DKK 147,95

inkl. moms

DKK 269,00 inkl. moms

-45%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Colors Soft Light LED G125, 3-trins, Rose er et fantastisk produkt fra Halo Design, der er designet til at give et blødt og behageligt lys. Med sin E27 stor fatning kan den nemt tilsluttes til 230V forsyning.

Specifikationer

  • Lysstyrke: 200 lumens
  • Spredning: 360 grader for jævn fordeling af lyset
  • Lyskvalitet: Ekstra høj med en RA værdi på 90-95, der giver et levende og naturligt lys
  • Levetid: Op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke takket være LED af højeste kvalitet, professionel og driftssikker driver og god køling
  • Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm
  • IP kodning: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Beskrivelse

Colors Soft Light LED G125, 3-trins, Rose er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med sin høje lyskvalitet og RA værdi på 90-95, viser den alle farver flot og sprudlende. Dette gør den også egnet til selv de mest krævende situationer, hvor præcis farvegengivelse er vigtig.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer Colors Soft Light LED G125, 3-trins, Rose en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette gør den ideel til rum, hvor et blødt og behageligt lys er ønsket.

Colors Soft Light LED G125, 3-trins, Rose er også kendt for sin lange levetid. Med LED af højeste kvalitet kan du forvente op til 30.000 timers drift uden at opleve et betydeligt fald i lysstyrken. Dette sikres yderligere af den professionelle og driftssikre driver samt god køling.

Med en dimension på 16.5 x Ø12.5 mm passer Colors Soft Light LED G125, 3-trins, Rose perfekt til de fleste lamper. Bemærk venligst, at den har en IP20 kodning, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales den primært til indendørs brug.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.