Restsalg: E27 Colors Print Diamond, 6W

Halo Design Halo Design

9237-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: E27 Colors Print Diamond, 6W Udvid

Producent beskrivelse.

Diamonds Print er den helt nye LED-lyskilde Ø125mm fra COLORS By Halo design. Denne lyskilde giver et varmt og behageligt lys med sine 6 watt, hvilket skaber mulighed for at få nok lys i hjemmet. Det smukke design på lyskilden er skabt med et laserprint, som giver et praj om, at vi skal passe på naturen, som er den helt rigtige, miljøvenlige løsning. Lysfarven er 3000 kelvin grader, som vi kender det fra de gode gamle dage - præcis som glødetråden. Lyskilden er med sortprint på en rund glaskuppel, hvor der er kælet for kvalitet, funktionalitet og design. Udover, at den er smuk at have i hjemme, spreder den lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning til behagelige omgivelser. Dernæst har man mulighed for at dæmpe lyset i pæren helt uden brug af dyre lysdæmpere, da vi har den nyeste teknologi, som gør det muligt at dæmpe lyset i 3 step via sin afbryder i væggen. Tænder og slukker man på afbryderen indenfor 2 sekunder, skiftes der fra 100% til 50 % og dernæst til 15%. Vi kan varmt anbefale at lade den sidde frit og synligt i en fatning; E27-fatning. Til trods for, at den kun bruger 6 watt, giver den 600 lumen. 15.000 brændetimer. COLORS By Halo design.


Læs mere..

DKK 136,95

inkl. moms

DKK 249,00 inkl. moms

-45%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


6W med E27 stor fatning.
Tilsluttes til 230V forsyning
Lysstyrke på 360 lumens.
Kan dæmpes.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 360 lumens
Dimensioner
Fatning E27
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.