Restsalg: Aigostar 15W LED indbygningspanel
Hul: Ø14,5 cm, Mål: Ø17,5 cm, 230V

Aigostar Aigostar

New product

Nedsat pris! Restsalg: Aigostar 15W LED indbygningspanel - Hul: Ø14,5 cm, Mål: Ø17,5 cm, 230V Udvid

Panelet leveres med en lysstyrke på 1050 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt A+ mærket med et meget lavt forbrug på kun 15 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 71,40

inkl. moms

DKK 119,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Aigostar 15W LED indbygningspanel er et moderne og stilfuldt lysarmatur, der er ideelt til enhver indendørs belysningsløsning. Med en huldiameter på Ø14,5 cm og en samlet diameter på Ø17,5 cm passer det nemt ind i de fleste indbygningsinstallationer. Med en effekt på 15W er det både energieffektivt og økonomisk, og det tilsluttes enkelt til en standard 230V strømkilde.

Dette indbygningspanel er designet til at levere et kraftfuldt lys. Med en lysstyrke på 1055 lumens og en bred spredning på 100 grader, sikrer det en jævn og bred fordeling af lyset. Dette gør det ideelt til både privat brug og kommercielle miljøer.

Vælg din ønskede kulør:

Aigostar 15W LED indbygningspanel tilbyder 2 forskellige kulører, så du kan tilpasse lyset til dine præferencer og behov. Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner fremstår helt naturlige.

Dette indbygningspanel inkluderer en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og praktisk at installere. Du behøver ikke at bekymre dig om at købe og udskifte separate pærer. Panelerne er også kendt for deres holdbarhed og kvalitet, hvilket sikrer lang levetid og pålidelig ydeevne.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1055 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.