Restsalg: Aigostar 20W LED indbygningspanel
Hul: Ø19 cm, Mål: Ø22,2 cm, 230V

Aigostar Aigostar

New product

Nedsat pris! Restsalg: Aigostar 20W LED indbygningspanel - Hul: Ø19 cm, Mål: Ø22,2 cm, 230V Udvid

Panelet leveres med en lysstyrke på 1700 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt A+ mærket med et meget lavt forbrug på kun 20 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 89,40

inkl. moms

DKK 149,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det 20W LED indbygningspanel fra Aigostar er et stilfuldt og effektivt lysvalg til dit hjem eller arbejdsplads. Med en huldiameter på 19 cm og en måldiameter på 22,2 cm passer panelet perfekt til de fleste loftsåbninger.

Effekt: Det 20W LED indbygningspanel leverer en effekt på 20W, hvilket gør det til et energibesparende alternativ til traditionelle belysningsløsninger.

Tilslutning: Panelet tilsluttes let til en almindelig 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 1700 lumens og en bred spredning på 100 grader sikrer panelet en jævn fordeling af lyset i rummet.

Kulør på lyset: Du kan vælge mellem to forskellige kulører af lyset, varm hvid og neutral hvid. Varm hvid skaber en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til hyggelige stunder og afslapning. Neutral hvid giver et klarere og mere naturligt lys, velegnet til effektivt arbejde og en præcis farvegengivelse.

Integreret lyskilde: Panelet kommer med en integreret lyskilde, så du behøver ikke at bekymre dig om at købe ekstra pærer. Dette gør installationen hurtig og enkel.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1700 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.