Restsalg: Aigostar 20W LED indbygningspanel
Hul: Ø19 cm, Mål: Ø22,2 cm, 230V

Aigostar Aigostar

New product

Nedsat pris! Restsalg: Aigostar 20W LED indbygningspanel - Hul: Ø19 cm, Mål: Ø22,2 cm, 230V Udvid

Panelet leveres med en lysstyrke på 1700 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt A+ mærket med et meget lavt forbrug på kun 20 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 89,40

inkl. moms

DKK 149,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette Aigostar 20W LED indbygningspanel er et kraftfuldt og effektivt belysningsvalg til dit hjem eller kontor. Med en diameter på 22,2 cm og et hul på 19 cm er det let at installere og passer perfekt ind i ethvert rum. Det kan tilsluttes til en almindelig 230V-strømforsyning, hvilket gør det nemt at bruge uden besvær.

Det indbyggede LED-lys har en effekt på 20W, hvilket giver en imponerende lysstyrke på 1700 lumens. Med en bred spredning på 100 grader sikrer det en jævn fordeling af lyset, der eliminerer mørke pletter eller skygger i rummet. Dette skaber en behagelig og veloplyst atmosfære i hele området.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to forskellige kulører til dit indbygningspanel - varm hvid eller neutral hvid. Den varme hvide kulør skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til afslapning eller underholdning. Det varme lys giver en behagelig stemning og bidrager til en hyggelig stemning i ethvert rum.

Den neutrale hvide kulør er ideel til arbejdet, da den giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste genstande eller arbejdsområder ser naturlige ud. Dette gør det nemmere at fokusere og arbejde produktivt uden forvridning af farver eller belysning.

Dette indbygningspanel leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra pærer eller lyskilder. Det er en bekvem og omkostningseffektiv løsning, der er let at installere og kræver minimal vedligeholdelse.

Uanset om du har brug for belysning til dit hjem eller kontor, er dette Aigostar 20W LED indbygningspanel et pålideligt og funktionelt valg. Med sin imponerende lysstyrke og jævne spredning af lys skaber det en behagelig og veloplyst atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem varm hvid eller neutral hvid kulør og nyd det optimale lys til dine behov.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1700 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.