3-pak grå LED vokslys i glas
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12086-0

New product

3-pak grå LED vokslys i glas - Batteri, timerfunktion Udvid

Oplev den perfekte atmosfære med vores charmerende batteridrevne LED-stearinlys i transparent glas, indpakket i naturligt hamp. Disse smukke lys er ikke kun en måde at lyse op i rummet på, de er en ægte kilde til hygge og elegance.

Hvert sæt består af tre grå LED-lys i tre forskellige størrelser - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm, og 15 cm. Deres realistiske flimrende flammeeffekt skaber en indbydende og varm atmosfære, som kun ægte stearinlys kan. Takket være den svingende væge og de naturlige materialer får du en rustik elegance, der vil imponere dine gæster og tilføje en beroligende stemning til ethvert rum.

Det bedste ved vores batteridrevne stearinlys er deres alsidighed. De er ideelle til lejligheder som jul, fødselsdage og bryllupper, og de kan også bruges som en sikker dekoration i rum, hvor åben ild ikke er tilladt, såsom stuer, soveværelser, kontorer og skoler. Du behøver ikke bekymre dig om ildfare eller stearin, der drypper. Vores LED-lys er sikkert og nemt at bruge.

Lyset har også inkluderet en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille lyset til at slukke automatisk efter 4 eller 8 timer, hvilket sparer dig strøm og bekymringer. Hver enhed kræver kun 3 AAA-batterier (bemærk: batterier medfølger ikke), så du kan placere dem hvor som helst uden at skulle bekymre dig om stikkontakter.

Vær opmærksom på, at vores stearinlys ikke bør udsættes for høje temperaturer eller stærkt sollys, da dette kan forårsage smeltning. Så sørg for at placere dem omhyggeligt og nyd den skønhed, de bringer til dit hjem.

Skab en stemning af romantik, hygge og elegance med vores batteridrevne LED-stearinlys. Gør hvert øjeblik specielt med disse smukke lys, der kombinerer tradition og teknologi for at give dig den perfekte belysning til enhver lejlighed.

Flere detaljer

DKK 129,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


3-pak grå LED vokslys i glas, Batteri, timerfunktion

Dette produkt er en elegant 3-pak af grå LED vokslys i glas. Disse vokslys er det perfekte valg, når du ønsker at opnå en hyggelig og varm atmosfære i dit hjem. Den grå farve tilføjer en moderne touch til lysestagerne, samtidig med at de forbliver tidløse og stilfulde.

Høj lyskvalitet: Vores LED vokslys har en imponerende høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at disse lys vil opfylde langt de flestes behov for lyskvalitet.

Timerfunktion: Disse vokslys har også en timerfunktion, hvilket gør det nemt at indstille lysene til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter. Du kan vælge mellem 4, 6, 8 eller 10 timers interval, alt efter dine præferencer og behov. Timerfunktionen tilføjer ekstra bekvemmelighed og gør det muligt at nyde lyset uden at skulle bekymre dig om at tænde eller slukke for det.

Batteridrevet: Disse LED vokslys er batteridrevet, hvilket gør dem nemme at placere hvor som helst uden at bekymre sig om ledninger eller stikkontakter. De bruger 3 AAA-batterier (ikke inkluderet) og har en lang batterilevetid. Du kan nyde deres varme lys i mange timer, før batterierne skal udskiftes.

IP20: Det er vigtigt at bemærke, at disse LED vokslys kun er modstandsdygtige over for vand i begrænset omfang. Med en IP20-klassificering skal de holdes indendørs og beskyttes mod direkte vandkontakt. Det anbefales at placere dem væk fra åbne vinduer eller i områder med høj luftfugtighed for at forlænge deres levetid.

Disse grå LED vokslys i glas er en smuk og funktionel tilføjelse til ethvert hjem. De skaber en hyggelig atmosfære og tilføjer et elegant touch til din indretning. Med deres timerfunktion og batteridrevne design er de nemme at bruge og vedligeholde. Tag et skridt mod et mere hyggeligt og afslappende hjem med disse fantastiske vokslys.


Husk at tilkøbe:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20