5-pak hvide LED stearinlys inkl. fjernbetjening
Batteri

goobay goobay

12088-0

New product

5-pak hvide LED stearinlys inkl. fjernbetjening - Batteri Udvid

Skab en magisk og hyggelig atmosfære med vores sæt med 5 hvide LED stearinlys. Disse stearinlys, der måler 2,1 x 24 cm hver, er ikke blot stearinlys – de er ægte stemningsskabere.

Vores LED stearinlys har en unik flammeeffekt takket være den bevægelige væge og stearinlysskallen, som er lavet af ægte voks. Det betyder, at de er svære at skelne fra ægte stearinlys, hvilket tilføjer en ekstra dimension af realisme til din indretning.

Med den medfølgende 6-tasters fjernbetjening har du fuld kontrol over stearinlysene. Tænd og sluk dem med lethed, eller indstil en timer på 4 eller 8 timer for at spare energi. Du kan endda vælge mellem en flimrende eller konstant lysindstilling, alt efter din stemning.

Vores elektriske stearinlys er ikke kun smukke, de er også sikre. De udsender en varm og indbydende glød, der tilføjer en enkel og elegant touch til ethvert rum. Og vigtigst af alt, de er ideelle, hvor rigtige stearinlys er farlige eller ikke tilladt.

Hver stearinlys drives af 2 AA-batterier (medfølger ikke), mens fjernbetjeningen kræver 1 CR2025-batteri (medfølger). Så du kan placere dem, hvor du vil, uden bekymring om ledninger eller strømstik.

Bemærk venligst, at vores stearinlys ikke bør udsættes for høje temperaturer eller stærkt sollys, da dette kan medføre smeltning. Så nyd dem indendørs og skab den perfekte stemning, uanset hvor du er.

Sæt kulissen for uforglemmelige øjeblikke med vores 5 hvide LED stearinlys. Bestil dit sæt i dag og oplev den magiske belysning, der forvandler dit hjem.

Flere detaljer

DKK 180,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


5-pak hvide LED stearinlys inkl. fjernbetjening , Batteri

Dette produkt er en 5-pak af hvide LED stearinlys, der er ideelle til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Med fjernbetjeningen kan du tænde og slukke for lysene uden at skulle rejse dig fra sofaen.

De hvide LED stearinlys er designet med fokus på lyskvalitet. De har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lysene til at skabe hygge i stuen eller til at dekorere et festligt bord, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er derfor vigtigt at undgå at placere lysene i fugtige områder eller tæt på vandkilder som f.eks. vaser med vand.

LED lysene fungerer på batterier, hvilket gør dem nemme at placere og flytte rundt efter behov. Du behøver ikke bekymre dig om ledninger eller stikkontakter, da lysene kan placeres hvor som helst i dit hjem.

Med fjernbetjeningen kan du nemt styre lysene. Du kan tænde og slukke for dem, justere lysintensiteten og endda vælge mellem forskellige lysfunktioner. Du kan skabe en afslappende stemning med blødt lys eller vælge en mere festlig lysfunktion til specielle lejligheder.

Produktet leveres som en 5-pak, hvilket giver dig mulighed for at placere lysene forskellige steder i dit hjem. Du kan f.eks. placere dem på en reol, i en klynge på et bord eller i en lysestage. Lysene har en klassisk stearinlys form, hvilket giver dem et elegant og tidløst look.

Gå ikke glip af muligheden for at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem med disse hvide LED stearinlys. Køb din 5-pak i dag og nyd de mange fordele og funktioner, som dette produkt har at tilbyde.


Husk at tilkøbe:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20