5-pak røde LED stearinlys inkl. fjernbetjening
Batteri

goobay goobay

12089-0

New product

5-pak røde LED stearinlys inkl. fjernbetjening - Batteri Udvid

Skab en magisk og hyggelig atmosfære med vores sæt med 5 røde LED stearinlys. Disse stearinlys, der måler 2,1 x 24 cm hver, er ikke blot stearinlys – de er ægte stemningsskabere.

Vores LED stearinlys har en unik flammeeffekt takket være den bevægelige væge og stearinlysskallen, som er lavet af ægte voks. Det betyder, at de er svære at skelne fra ægte stearinlys, hvilket tilføjer en ekstra dimension af realisme til din indretning.

Med den medfølgende 6-tasters fjernbetjening har du fuld kontrol over stearinlysene. Tænd og sluk dem med lethed, eller indstil en timer på 4 eller 8 timer for at spare energi. Du kan endda vælge mellem en flimrende eller konstant lysindstilling, alt efter din stemning.

Vore elektriske stearinlys er ikke kun smukke, de er også sikre. De udsender en varm og indbydende glød, der tilføjer en enkel og elegant touch til ethvert rum. Og vigtigst af alt, de er ideelle, hvor rigtige stearinlys er farlige eller ikke tilladt.

Hvert stearinlys drives af 2 AA-batterier (medfølger ikke), mens fjernbetjeningen kræver 1 CR2025-batteri (medfølger). Så du kan placere dem, hvor du vil, uden bekymring om ledninger eller strømstik.

Bemærk venligst, at vores stearinlys ikke bør udsættes for høje temperaturer eller stærkt sollys, da dette kan medføre smeltning. Så nyd dem indendørs og skab den perfekte stemning, uanset hvor du er.

Sæt kulissen for uforglemmelige øjeblikke med vores 5 røde LED stearinlys. Bestil dit sæt i dag og oplev den magiske belysning, der forvandler dit hjem.

Flere detaljer

DKK 145,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette produkt er en 5-pak røde LED stearinlys, der kommer med en praktisk fjernbetjening og batterier. Stearinlysene er designet med en høj lyskvalitet, der sikrer et naturligt og ægte lys, som kan vise alle farver flot og detaljeret. Med en lyskvalitet på RA 80-85 er dette produkt egnet til langt de flestes behov.

Høj lyskvalitet

LED stearinlysene leverer et lys af høj kvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises præcist og naturligt, hvilket er ideelt, når man ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet, til festlige lejligheder eller til dekoration.

Praktisk fjernbetjening

Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt at tænde, slukke og justere lysstyrken på stearinlysene. Du kan også vælge mellem forskellige lysindstillinger, herunder forskellige blinkende effekter, der kan skabe en festlig stemning. Fjernbetjeningen har en lang rækkevidde, så du kan styre lysene uden at skulle rejse dig fra din plads.

Batteridrevne

Disse LED stearinlys er batteridrevne, hvilket gør dem nemme at placere og flytte rundt efter behov. Du behøver ikke at bekymre dig om ledninger eller stikkontakter, da lysene kører på almindelige batterier. Dette gør dem ideelle til brug overalt i hjemmet, på terrassen eller endda udendørs i ikke-våde områder.

Ikke modstandsdygtig over for vand

Det er vigtigt at bemærke, at disse LED stearinlys har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at de ikke er modstandsdygtige over for vand. Derfor bør de kun bruges indendørs eller i beskyttede områder, hvor der ikke er risiko for, at de udsættes for vand eller fugt. Det anbefales at undgå at placere lysene i nærheden af vandkilder som vaske, badekar eller swimmingpools.

Uanset om du vil skabe en hyggelig stemning derhjemme, tilføje et festligt touch til en begivenhed eller dekorere dit hjem, kan disse 5-pak røde LED stearinlys med fjernbetjening være det perfekte valg. Med deres høje lyskvalitet, nem betjening og batteridrevne design kan de give dig den perfekte belysning uden besvær.


Husk at tilkøbe:
- AA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20