20-pak LED julelys inkl. fjernbetjening
Batteri, timerfunktion, trådløs

goobay goobay

12092-0

New product

20-pak LED julelys inkl. fjernbetjening - Batteri, timerfunktion, trådløs Udvid

Skab Magi med vores trådløse LED julelys sæt!

Gør dig klar til at opleve en verden af festlig fortryllelse med vores sæt af 20 hvide, trådløse LED-lys! Disse lys, hver måler 1,5 x 10 cm, vil sprede den perfekte julestemning i dit hjem. Uanset om du ønsker at forvandle dit juletræ til et eventyrligt skue eller sprede lys og glæde i hele dit hjem, har vi det perfekte sæt til dig.

Fjernstyring for Lethed og Bekvemmelighed

Med vores 8-knaps infrarøde fjernbetjening bliver det nemt at kontrollere disse smukke LED julelys. Tænd og sluk dem med et enkelt tryk, indstil en timer til 4 eller 8 timers drift og skift mellem 5 forskellige lysstyrker og to lystilstande - romantisk stearinlysflimren eller kontinuerlig belysning. Med en imponerende rækkevidde på ca. 5 meter kan du styre lysene fra hele rummet.

Designet til Perfektion

Vores LED-lys ligner ægte stearinlys med deres varmhvide lys og autentiske voks-look. De skaber en atmosfære af hygge og varme, der er uundværlig i juletiden. De er også nemme at fastgøre takket være de praktiske grønne krokodilleclips og et kugleled, der gør det muligt at placere dem præcis, hvor du ønsker på dit juletræ.

Batteridrevne og Energieffektive

Disse LED-lys er drevet af 1x AAA-batteri hver (20 stk. ikke inkluderet i sættet). Fjernbetjeningen bruger 1x CR2025-batteri, inkluderet). De er ikke kun smukke, men også energieffektive og miljøvenlige. De er velegnede til indendørs brug og har en IP20 vurdering.

Gør dig klar til en magisk jul med vores trådløse LED julelys sæt. Skab uforglemmelige øjeblikke med dine kære og lad lyset og varmen fra disse lys fortrylle dit hjem. Bestil dit sæt i dag og giv din jul en ekstra glød!

Flere detaljer

DKK 255,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Høj kvalitet og funktionel LED julelys med fjernbetjening

Dette 20-pak LED julelys er det perfekte valg til at sprede julestemning i dit hjem eller udendørsområde. Med en inkluderet fjernbetjening kan du nemt styre lysets funktioner og tilpasse belysningen efter dine behov.

En af de vigtigste funktioner er timerfunktionen, der giver dig mulighed for at indstille, hvornår lyset skal tænde og slukke. På den måde kan du nyde det smukke julelys, når det passer dig, og spare energi, når det ikke er nødvendigt. Timerfunktionen gør også, at du ikke behøver at huske at slukke lyset efter brug.

Dette LED julelys har en trådløs forbindelse, hvilket gør installationen meget nemmere. Du kan placere lyskæden, hvor det passer dig bedst, uden at skulle tænke på kabler. Denne trådløse funktion gør det også muligt at ændre placeringen af lyset efter behov og skabe forskellige belysningsmuligheder.

Med en RA værdi på 80-85 sikrer dette LED julelys en høj lyskvalitet, der gengiver farverne på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov og skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem. Derudover kan dette julelys dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den perfekte stemning.

Vær opmærksom på, at dette LED julelys har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at anvende dette julelys indendørs eller i tørre omgivelser for at undgå skader på produktet. Hvis du ønsker at bruge det udendørs, skal du sørge for at beskytte det mod fugt og nedbør.

Dette 20-pak LED julelys inkluderer batterier, så du kan bruge det med det samme uden at skulle købe ekstra strømkilder. Med sin høje kvalitet, timerfunktion, fjernbetjening og trådløse forbindelse giver dette LED julelys dig fuld kontrol over din julebelysning og skaber en indbydende atmosfære i dit hjem.


Husk at tilkøbe:
- AAA 10-pak AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20