V-Tac 30W strømforsyning
12V DC, IP67 vandtæt

V-Tac V-Tac

3083-0

New product

V-Tac 30W strømforsyning - 12V DC, IP67 vandtæt v-tac Udvid

12V DC 30W

Input: 100-264V.

Perfekt til 12V LED pærer, spots og strips.

Læs mere..

DKK 119,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 25-27 dage


V-Tac 30W strømforsyning, 12V DC, IP67 vandtæt

Denne V-Tac 30W strømforsyning er designet til at levere 12V DC strøm til LED belysning. Med en effekt på 30W kan den nemt forsyne dine LED lys med den nødvendige strøm til at lyse op.

Strømforsyningen tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvorefter den omdanner strømmen til en sikker 12V DC udgangsspænding. Dette gør den ideel til brug med lavspændings LED lys.

Med dimensionerne på 42 x 30 x 147 mm er denne strømforsyning meget kompakt og kan nemt monteres i forskellige rum eller indendørs miljøer. Den kan også let skjules, så den ikke stjæler opmærksomheden fra belysningen.

En vigtig funktion ved denne strømforsyning er dens IP67 rating. Dette betyder, at den er fuldstændig vandtæt og kan modstå fugtige eller våde miljøer uden at blive beskadiget. Dog bør den ikke ligge under vand i længere tid, da dette kan reducere dens levetid.

Denne V-Tac strømforsyning er en pålidelig løsning til at forsyne dine LED lys med den rette strøm for at få mest muligt ud af dem. Med dens kompakte størrelse og vandtætte design er den ideel til både indendørs og udendørs applikationer, hvor LED belysning er påkrævet.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Højde 30 mm.
Bredde 42 mm.
Dybde 147 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval 100-264V,50/60Hz


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.