60W Strømforsyning
12v DC, 5A, IP67 vandtæt, Ultra slim

5349-0

New product

60W Strømforsyning - 12v DC, 5A, IP67 vandtæt, Ultra slim Udvid

Ekstremt tynd strømforsyning

Virker fra 2 Watt til 60 Watt forbrug.

Perfekt til 12v LED pærer, spots og strips.

 

Læs mere..

DKK 115,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


60W Strømforsyning til LED belysning

Denne 60W strømforsyning er designet til at levere en pålidelig strømforsyning til LED belysning. Med en indgangsspænding på 230V kan den konvertere og levere en jævnstrøm på 12V DC til dine LED-lysinstallationer.

Ultra slim design

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved denne strømforsyning er dens ultra slim design. Med dimensioner på kun 20 x 15 x 310 mm er den kompakt og kan let monteres, selv i trange rum. Dette gør den ideel til installation i forskellige indendørs og udendørs lysapplikationer.

Denne strømforsyning er også IP67 klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt. Den kan modstå vand og fugt, men det skal bemærkes, at den ikke er egnet til at ligge under vand i længere tid. Dette gør den perfekt til udendørs belysningsprojekter, hvor beskyttelse mod vand og støv er nødvendig.

Høj ydeevne og sikkerhed

Med en effekt på 60W kan denne strømforsyning håndtere en betydelig mængde strøm og levere en pålidelig og stabil strømforsyning til dine LED-lys. Den har også indbyggede sikkerhedsfunktioner som kortslutningsbeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse og over-spændingsbeskyttelse for at sikre, at dit lysudstyr ikke beskadiges af strømsvingninger eller fejl.

Installation af denne strømforsyning er nem og hurtig. Den leveres med terminaler til nem tilslutning til dine LED-lys og en strømtilslutning til 230V AC. Baseret på dens dimensioner og kompakte design kan den monteres næsten overalt.

Denne 60W strømforsyning er det ideelle valg, når du har brug for en pålidelig og effektiv strømforsyning til dine LED-lysinstallationer. Med dens ultra slim design, vandtæthedsfunktion og sikkerhedsfunktioner sikrer den ikke kun et stabilt og sikkert strømforsyning, men også en problemfri installation.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Højde 15 mm.
Bredde 20 mm.
Dybde 310 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V