LED Troldtektskinne, 120cm 4000K, 3600 lumen, RA90, Dali Dæmpbar

9811-0

New product

LED Troldtektskinne, 120cm 4000K, 3600 lumen, RA90, Dali Dæmpbar Udvid

Troldtekt-LED har man en komplet belysningsløsning. Man opnår fordelene ved, LED kontra traditionelle lyskilder med markant lavere elforbrug, fuld lysstyrke i 5-6 gange på lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør, og lyset tænder på et splitsekund.

 

Funktioner/fordele

Alle modeller er "TrueColor", som er betegnelser for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

 

Anvendelse

Parcelhuse, kontorer, festlokaler, udstillingsrum osv.

 

Certificeringer og godkendelser

CE, RoHS

 

Installation Monteringsmæssigt

Er Single-Color versioner leveret inkl. dæmpbar LED driver til hver lysskinne, og de er forberedt til sløjfning af installation (3*1.5mm2).


Læs mere..

DKK 949,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

LED Troldtektskinne er en innovativ belysningsløsning, der sikrer en fremragende lysoplevelse i ethvert rum. Denne 120 cm lange skinne har et imponerende output på 3600 lumen og en lysfarve på 4000K, der skaber en klar og behagelig atmosfære.

Denne LED Troldtektskinne er designet til at erstatte en traditionel 120W lyskilde, hvilket betyder, at den bruger markant mindre energi og er mere miljøvenlig. Med en effekt på kun 35W kan denne skinne give dig de samme lyseffekter, men med en betydeligt lavere energiomkostning.

LED Troldtektskinne kan nemt tilsluttes din 230V-forsyning, hvilket gør installationen problemfri. Du behøver ikke at bekymre dig om ekstra ledninger eller specielle konfigurationer - blot tilslut og nyd det effektive lys.

En særlig funktion ved denne LED Troldtektskinne er dens høje spredning på 100 grader. Dette sikrer, at lyset fordeles jævnt i rummet og eliminerer potentielle mørke eller blinde pletter. Du kan nyde et konstant og ensartet lys uden nogen forstyrrelser.

Med DALI interface kan denne Troldtektskinne dæmpes efter behov. Du kan justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Belysningen kan let tilpasses til forskellige aktiviteter og stemninger, og du kan skabe en unik og personlig atmosfære i ethvert rum.

Denne LED Troldtektskinne er også designet med en høj farvegengivelsesindeks (RA90), hvilket betyder, at farverne vises naturlige og livlige. Du kan forvente en førsteklasses belysning, der fremhæver detaljer og skaber en behagelig visuel oplevelse i rummet.

LED Troldtektskinne er den perfekte løsning til dem, der ønsker en effektiv og kvalitetsbelysning. Med dens lave energiforbrug, nem installation, jævn lysfordeling og mulighed for justering af lysstyrken, er denne skinne ideel til brug i både private hjem, kontorer og kommercielle miljøer.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Ja, DALI
Lysstyrke 3600 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 35W
Erstat 120W
Spænding 230V