LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Triac Dæmpbar

9812-0

New product

LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Triac Dæmpbar Udvid

Troldtekt-LED har man en komplet belysningsløsning. Man opnår fordelene ved, LED kontra traditionelle lyskilder med markant lavere elforbrug, fuld lysstyrke i 5-6 gange på lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør, og lyset tænder på et splitsekund.

 

Funktioner/fordele

Alle modeller er "TrueColor", som er betegnelser for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

 

Anvendelse

Parcelhuse, kontorer, festlokaler, udstillingsrum osv.

 

Certificeringer og godkendelser

CE, RoHS

 

Installation Monteringsmæssigt

Er Single-Color versioner leveret inkl. dæmpbar LED driver til hver lysskinne, og de er forberedt til sløjfning af installation (3*1.5mm2).


Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


LED Troldtektskinne, 120cm 3000K, 3400 lumen, RA90, Triac Dæmpbar

Denne LED Troldtektskinne er et kraftfuldt lysarmatur, der er specielt designet til at erstatte traditionelle lyskilder og forbedre belysningen i ethvert rum. Med en effekt på 35W kan den erstatte en mere energikrævende 120W lyskilde, hvilket resulterer i store besparelser på energiregningen.

Forbindelsen til 230V strømforsyningen gør installationen af denne Troldtektskinne let og problemfri. Du kan bare tilslutte den til den eksisterende strømforsyning, og den er klar til brug. Dette gør det også nemt at udskifte eksisterende lysarmaturer og opgradere belysningen til en mere energieffektiv løsning.

Med en lysstyrke på 3400 lumens og en høj spredning på 100 grader sikrer denne Troldtektskinne en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder i rummet. Uanset om det er et kontor, et klasseværelse eller et hjem, vil denne Troldtektskinne levere et behageligt og klart lys, der vil forbedre synligheden og skabe en behagelig atmosfære.

En af de vigtigste funktioner ved denne Troldtektskinne er dens dæmpbarhed. Den kan tilpasses efter behov og skabe forskellige lysniveauer, der passer til forskellige aktiviteter og stemninger. Med en Triac dæmper kan du bruge den eksisterende lyskontakt for at dæmpe lyset og skabe den ønskede atmosfære.

Med en farvetemperatur på 3000K vil denne LED Troldtektskinne give et varmt og behageligt lys, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære i rummet. Den høje farvegengivelsesindeks på 90RA sikrer også, at farverne ser naturlige og levende ud og giver en optimal belysning til arbejdsområder.

Samlet set er denne LED Troldtektskinne et fremragende valg til forbedring af belysningen i ethvert rum. Med dens energieffektive egenskaber, jævne lysfordeling og evne til at blive dæmpet, tilbyder den en skræddersyet belysning til ethvert behov og skaber en behagelig og behagelig atmosfære.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 3400 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 35W
Erstat 120W
Spænding 230V