V-Tac 4W LED sort væglampe
Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED sort væglampe - Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart sort væglampe, som giver et meget flot lys over i 4 vinkler fra lampen.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 407,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar udendørs væglampe til hyggelig belysning

Denne V-Tac 4W LED sort væglampe er det perfekte valg til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære udendørs. Med dens varme hvide lys (3000K) kan du nyde et varmt og hyggeligt skær, der skaber en hyggelig stemning i din have, på din terrasse eller ved indgangen til dit hjem.

Med en effekt på 4W er denne væglampe energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og praktisk. Du behøver ikke bekymre dig om at skulle skifte lyskilden, da den kommer med en integreret LED-lyskilde.

Med en lysstyrke på 440 lumens og en spredning på 90 grader sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du vil få en optimal belysning uden mørke pletter eller intensivt lys på kun enkelte områder. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer desuden, at lyset repræsenterer farverne ægte og naturligt.

Udover at være effektiv og skabe en behagelig belysning, er denne væglampe også velegnet til udendørs brug. Med dens IP65-klassificering er den nemlig beskyttet mod vandstænk og regn. Det betyder, at du kan placere den udenfor uden at bekymre dig om skader forårsaget af vejrforholdene.

Med dens dimensioner på 100 x Ø112 mm har denne væglampe en kompakt størrelse, der passer godt ind i de fleste udendørsområder. Den sorte farve giver den et moderne og stilfuldt look, der vil passe godt til enhver arkitektur eller udendørsindretning.

Samlet set er V-Tac 4W LED sort væglampe et kvalitetsprodukt, der ikke kun vil give dig en behagelig og hyggelig belysning, men også vil holde i mange år. Gør din udendørs belysning mere attraktiv og funktionel med denne stilfulde og praktiske væglampe.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 440 lumens
Spredning 90 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 100 mm.
Diameter 112 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.