V-Tac 3D Glas Pendel lampe
Ø20 cm, E27

V-Tac V-Tac

4252-0

New product

Super smart og moderne kugleformet pendel lampe lavet af 3D glas. 

Lampen er utrolig smuk at have hængende i hjemmet, men passer også til offentlige steder som restauranter, cafeér osv. 

Lampen er nem at installere.
E27 fatning. Max 60W pære (pære medfølger ikke, kan tilkøbes)

Dimensioner: 20x10x102 cm.

Flere detaljer

DKK 425,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 3D Glas Pendel Lampe, Ø20 cm, E27

Denne V-Tac 3D Glas Pendel Lampe er en moderne og stilfuld løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med dens elegante design og højkvalitets materialer vil den tilføje et sofistikeret touch til ethvert rum.

Med dens Ø20 cm glaskuppel og E27 stor fatning er denne lampe perfekt til brug med en bred vifte af lyskilder. Dog skal det bemærkes, at lyskilden ikke er inkluderet i købet.

Med en maksimal watt på 60W kan denne lampe tilbyde nok lys til at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller spisestuen, vil V-Tac 3D Glas Pendel Lampe give en blød og behagelig belysning.

Produktet er også leveret med en imponerende 5 års producentgaranti, hvilket viser V-Tacs tillid til deres eget produkt. Dette bidrager til at give dig ro i sindet og sikkerhed for at få valuta for pengene.

Vedrørende dimensioner måler V-Tac 3D Glas Pendel Lampe 100 x 200 x 1020 mm. Disse mål gør den egnet til de fleste rum og hængende installationer.

Det er dog værd at bemærke, at denne lampe kun har en IP20 kapsling. Det betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og skal derfor kun anvendes indendørs. Hvis du har brug for en lampe til udendørs brug eller i fugtige områder som badeværelser, er denne lampe ikke egnet.

Samlet set er V-Tac 3D Glas Pendel Lampe en smuk og moderne løsning til belysning af dit rum. Med dens elegante design, højkvalitets materialer og 5 års producentgaranti er den et pålideligt valg, der vil tilføje stil og lys til dit hjem eller kontor.

Lyset
Dimensioner
FatningE27
Højde200 mm.
Bredde100 mm.
Dybde1020 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
ForbrugMax. 60W
Spændingsinterval220-240
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.