Pendel lampe I kobber look, 3xE27
EGLO SELVINO

Eglo Eglo

8979-0

New product

Pendel lampe I kobber look, 3xE27 - EGLO SELVINO Udvid

Pendel med 3 smukke cylinderformede og kobberfarvede glas, som beskytter lyskilderne. 

Lyskilde følger ikke med herudover skal selve lyskilden have en diameter op 100mm, hvis den skal passe i formen. 


Læs mere..

DKK 958,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 3-5 dage


Produktbeskrivelse:

Denne smukke pendellampe i kobberlook fra EGLO SELVINO er et stilfuldt og moderne valg til din belysning. Lampen er designet med tre E27-fatninger, hvilket giver mulighed for at bruge tre energibesparende LED- eller traditionelle pærer med en effekt på op til 15W hver.

Lampen tilsluttes nemt og sikkert til en 230V forsyning, hvilket gør den ideel til brug i både private hjem og kommercielle rum.

Med en imponerende lysstyrke på 1400 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne pendellampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Det betyder, at du kan nyde et behageligt og klart lys uden nogen skygger eller mørke områder.

Denne lampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette garanterer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Lampens lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde behovene hos de fleste brugere og giver en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Denne pendellampe i kobberlook fra EGLO SELVINO er ikke bare et praktisk og funktionelt belysningsvalg, den tilføjer også en elegant og modernistisk stil til ethvert rum. Lampens enkle og strømlinede design i kombination med det blanke kobberlook giver et trendy og sofistikeret udtryk, der passer til enhver indretningsstil.

Med sin holdbare konstruktion og høje kvalitet er denne pendellampe et pålideligt og langvarigt valg til at opfylde dine belysningsbehov.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke1400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug15W
Spænding230V