6 Pendel I Brunt stål, E27
EGLO TOWNSHEND

Eglo Eglo

9846-0

New product

6 Pendel I Brunt stål, E27  - EGLO TOWNSHEND Udvid

Pendel med 6 stk. E27 fatninger, som leveres i flot og rostikt brunt/stål look hvor ledningerne er snoet om selve bjælken. 

Pendlen levers uden lyskilde. 


Læs mere..

DKK 1.749,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


6 Pendel I Brunt stål, E27 , EGLO TOWNSHEND

Denne 6-pendel i brunt stål er et imponerende stykke belysningsudstyr, der vil tilføje stil og elegance til enhver indretning. Med en E27 fatning kan du nemt tilslutte pæren til en standard 230V-forsyning i dit hjem.

Det er vigtigt at bemærke, at denne pendel har en effekt på 15W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Med en lysstyrke på 1400 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader garanteres en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette sikrer, at du får et behageligt og godt oplyst miljø at arbejde eller slappe af i.

Lysets kvalitet er også en vigtig faktor at overveje, og denne pendel skuffer ikke. Med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, sikrer den en naturlig lysgengivelse, der får alle farver til at se flotte og ægte ud. Denne lyskvalitet er generelt tilstrækkelig for de fleste behov og sikrer et behageligt belysningsmiljø i ethvert rum.

Denne 6-pendel i brunt stål, E27, fra EGLO TOWNSHEND er ideel til brug i stuer, spisestuer eller endda kontorer. Den vil tilføje et strejf af elegance og skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med sin moderne og stilfulde design passer den godt ind i enhver indretning.

Så hvis du leder efter en pendel, der kombinerer praktisk funktionalitet med smukt og behageligt lys, så er denne 6-pendel i brunt stål, E27, fra EGLO TOWNSHEND det rigtige valg for dig.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V