Pendel lampe I Røget glas look, 3xE27
EGLO SELVINO

Eglo Eglo

9851-0

New product

Pendel lampe I Røget glas look, 3xE27  - EGLO SELVINO Udvid

Pendel med 3 smukke cylinderformede og røget glas, som beskytter lyskilderne. 

Lyskilde følger ikke med herudover skal selve lyskilden have en diameter op 100mm, hvis den skal passe i formen. 


Læs mere..

DKK 679,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


Produktbeskrivelse

Denne pendel lampe i røget glas look fra EGLO SELVINO er den perfekte måde at tilføje elegance og stil til dit hjem. Lampen har en moderne og sofistikeret udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning.

Med tre E27 sokler kan lampen rumme tre lyskilder med en effekt på op til 15W. Den kan tilsluttes til en standard 230V strømkilde, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 1400 lumen og en bred spredning på 120 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet bliver oplyst på en behagelig og effektiv måde, uden mørke hjørner eller områder.

Lampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset viser alle farverne på en flot og autentisk måde. Uanset om du bruger lampen til at oplyse et spisebord, en stue eller et soveværelse, vil du nyde godt af en behagelig og naturlig belysning.

EGLO SELVINO-pendellampen er ideel til både private hjem og kommercielle rum. Den er designet til at imødekomme de flestes behov for lyskvalitet og belysningsbehov. Med sin elegante og moderne æstetik vil denne lampe blive et smukt og funktionelt element i ethvert rum.

Forkæl dig selv med denne flotte pendel lampe og skab en hyggelig og stilfuld atmosfære i dit hjem.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V