Nordlux Pære-DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11035-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 99,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Oplysninger om produktet

Pæren Nordlux DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W er en elegant og stilfuld lyskilde, der passer perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den er designet til at blive tilsluttet en 230V strømkilde, hvilket gør den nem at installere i både hjemmet og kommercielle rum.

Impressive lyskvalitet og lysstyrke

Med en lysstyrke på 400 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lys i hele rummet. Dette sikrer, at hver hjørne oplyses på en optimal måde og skaber en varm og indbydende atmosfære. Pæren har også en imponerende RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne høje lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde behovene hos de fleste brugere.

Fleksibel dæmpning

En af fordelene ved denne Nordlux-pære er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og skabe den ønskede atmosfære. Du kan skabe en mere intim og afslappet stemning ved at sænke lysstyrken eller øge lysstyrken, når der er behov for mere belysning.

Stilfuldt design og holdbarhed

Pæren har et klassisk globe-design med en elegant guld finish, som tilføjer et strejf af elegance og stil til rummet. Den er også ekstremt holdbar og har en forventet levetid på op til 25.000 timer, hvilket betyder, at den vil vare i mange år uden at skulle udskiftes.

Samlet set er Nordlux DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar en fremragende lyskilde, der kombinerer stilfuldt design, høj lyskvalitet og fleksibel dæmpning. Den er ideel til brug i stuer, soveværelser, spisestuer og kommercielle rum, hvor man ønsker at skabe en varm og indbydende atmosfære. Med denne pære kan du nemt skabe den ønskede stemning og få glæde af et behageligt og æstetisk lys i mange år.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".