Nordlux Pære-DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11035-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 99,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Pæren Nordlux DEKO E27 G120 KLASSISK GLOBE 5,4W er en smuk og dekorativ pære, der kan tilføje elegance og stil til ethvert rum. Pæren har en guldfarvet finish, der giver den et luksuriøst udseende.

Denne pære tilsluttes let til en almindelig 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 400 lumens og en spredningsvinkel på 360 grader tilbyder denne pære en jævn og omfattende lysfordeling i rummet. Dette sikrer, at lyset når ud i alle hjørner og skaber en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor ved belysning er lyskvaliteten, og Nordlux DEKO pæren opfylder dette krav. Med en RA værdi på 80-85 sikrer pæren et naturligt lys, der flot viser alle farver. Dette er ideelt til at fremhæve møbler, kunstværker eller andre detaljer i rummet.

En ekstra funktion ved denne pære er dens dæmpbare egenskaber. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Med Nordlux DEKO pæren får du både stil og funktionalitet. Den klassiske globedesign og den gyldne farve giver et æstetisk udtryk, der vil passe perfekt ind i enhver indretning. Samtidig sikrer den høje lyskvalitet og dæmpbare funktion, at den imødekommer behovene hos de fleste brugere.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen, oplyse dit spisebord eller designe et elegant belysningskoncept, er Nordlux DEKO pæren et ideelt valg.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".