Nordlux Pære-DEKO E27 G125 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11037-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G125 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 99,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Pære-DEKO E27 G125 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar i guld er et stilfuldt produkt med en unik og dekorativ spiral design. Denne pære er designet til at tilføje et strejf af elegance og personlighed til ethvert rum.

Pærens effekt er på 5W, hvilket gør den energieffektiv uden at gå på kompromis med lysstyrken. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til almindelige lamper eller armaturer.

Lysstyrken på 250 lumens sikrer tilstrækkelig belysning i rummet, uanset om det er til generel belysning eller til at skabe en hyggelig atmosfære. Den høje spredning på 330 grader sikrer en jævn fordeling af lys, så det når ud i alle hjørner af rummet.

Den høje lyskvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises flot og ægte. Dette betyder, at pæren er perfekt til at fremhæve detaljer i rummet eller for at skabe en behagelig atmosfære. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

En ekstra funktion ved denne pære er dens evne til at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Om det er at skabe en intim stemning eller at skabe en mere funktionel belysning, kan denne pære tilpasses til at opfylde dine ønsker.

Den Nordlux Pære-DEKO E27 G125 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar i guld er et pålideligt og stilfuldt produkt til ethvert hjem eller kommercielt rum. Dens unikke design og funktioner gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at skabe en unik og personlig belysning.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke250 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".