Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11042-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 84,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og dekorativ lyskilde til din bolig

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar er en moderne og stilfuld lyskilde, der vil tilføje en ekstra dimension til dit hjem. Med sin gyldne farve og spiralformede design er denne pære både dekorativ og funktionel.

Lysstyrke og spredning

Med en effekt på 5W er denne pære ikke kun energieffektiv, men den afgiver også en imponerende lysstyrke på 250 lumens. Den høje spredning på 330 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket betyder, at du kan nyde en behagelig belysning i hele rummet. Uanset om du bruger denne pære som hovedlys i rummet eller som en dekorativ belysning, vil den skabe en hyggelig atmosfære.

Høj kvalitet og naturligt lys

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne pære til at belyse din stue, soveværelse eller spisestue, vil den sikre, at farverne på dine møbler og indretning kommer til deres ret.

Dæmpbar funktion

Dette produkt kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere belysningen efter dine behov og ønsker. Uanset om du ønsker en hyggelig og afslappende atmosfære eller en lysere og mere energisk stemning, kan denne pære tilpasse sig dine ønsker.

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar er den ideelle løsning til dig, der ønsker en dekorativ og funktionel lyskilde med en høj kvalitet og mulighed for at justere lysstyrken.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke250 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".