Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11042-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 84,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 15-17 dage


Effektiv og stilfuld Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld

Denne Nordlux Pære-DEKO er en imponerende lyskilde, der kombinerer stil og funktionalitet. Med en effekt på 5W og tilslutning til 230V forsyning er den nem at installere og bruge i ethvert hjem eller kommercielt miljø.

En af de vigtigste funktioner ved denne pære er dens imponerende lysstyrke på 250 lumens og en høj spredning på 330 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer eventuelle mørke eller blinde pletter i rummet. Uanset hvor du placerer denne pære, kan du være sikker på at opnå en høj kvalitet og optimalt belyst rum.

Denne Nordlux pære har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i rummet. Uanset om du bruger den som en primær lyskilde eller som stemningsbelysning, vil denne pære kunne opfylde langt de fleste behov.

En ekstra funktion, der gør denne pære endnu mere attraktiv, er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette giver dig fuld kontrol over lysets styrke og skaber en behagelig atmosfære efter behov. Uanset om du ønsker en hyggelig og varm belysning eller en mere intens og lys stemning, kan denne pære tilpasses efter dine ønsker og præferencer.

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld er ikke kun en praktisk lyskilde, men også et æstetisk tiltalende element i ethvert interiør. Den guld farve giver et sofistikeret og elegant udseende og kan bidrage til at skabe en luksuriøs atmosfære i rummet. Uanset om den bruges i en pendel lampe, bordlampe eller en dekorativ armatur, vil denne pære tilføje et strejf af raffinement og stil til ethvert rum.

Samlet set er Nordlux Pære-DEKO E27 G95 SPIRAL GLOBE 5W dæmpbar, Guld et imponerende produkt af høj kvalitet. Med dens effektive lysstyrke, gode lyskvalitet og mulighed for at dæmpe lyset er den ideel til enhver belysningsopgave. Den guld farve giver den et elegant udseende og bidrager til at skabe en luksuriøs atmosfære. Investér i denne pære, og oplev den fantastiske kombination af stil og funktionalitet.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".