Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11046-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 84,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og dæmpbar Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W i Guld

Denne Nordlux pære er perfekt til at tilføje et vintage og stemningsfuldt touch til dit hjem. Med sin smukke guld finish og spiralformet design passer den perfekt ind i lamper med E27 fatning. Pæren har en effekt på 5W og tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en spredning på hele 330 grader, kan du nyde et jævnt og behageligt lys i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at farver vises flot og ægte. Du kan være sikker på, at alle detaljer og nuancer i dine omgivelser bliver fremhævet på en smuk måde. Pærens lyskvalitet opfylder langt de fleste behov, så du kan skabe den rette atmosfære i dit hjem.

Et af de fantastiske features ved denne Nordlux pære er dens dæmpbare mulighed. Du kan justere lysstyrken efter behov og skabe forskellige stemninger i rummet. Fra en hyggelig og afslappende atmosfære til et mere energisk og arbejdsvenligt lys. Med denne pære har du fuld kontrol over belysningen i dit hjem.

Uanset om du ønsker at opgradere belysningen i din stue, spisestue eller soveværelse, er Nordlux Pære-DEKO E27 ST64 SPIRAL EDISON 5W dæmpbar i Guld et stilfuldt valg. Med sit klassiske design og moderne funktioner passer den ind i ethvert rum og skaber en unik atmosfære.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".